2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30237 بازدید | 487 پست
چرا از دستور زاج و عسل اسنفاده نمیکنی تو ایتا. کانال سیاهدانه بانوان .هرکی استفاده کرده همونماه رحمش ...

ینی اندومتریوز میشوره میبره؟ پولیپ رو از بین میبره؟ از ی عطاری پرسیدم میگفت زاج نابود میکنه نباید شیاف کرد🫤🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی اندومتریوز میشوره میبره؟ پولیپ رو از بین میبره؟ از ی عطاری پرسیدم میگفت زاج نابود میکنه نباید شی ...

استفاده نکین اینارو توروخدا

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

ینی اندومتریوز میشوره میبره؟ پولیپ رو از بین میبره؟ از ی عطاری پرسیدم میگفت زاج نابود میکنه نباید شی ...

اینجوری خامش نه باید بزاری بسوزه سفید میشه بعد خشکشو پودرش کنی قد یه نخود کافیه با یک قاشق عسل و یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید فقط سه بار در ماه مجازید شیاف کنید بقدری خوبه .هم دفع کیست و فیبرومه هم گرم کننده رحم و هم خاصیت تنگ کنندگی داره رحم جمع میشه

غروب روزهای دوشنبه و چهارشنبه ،اسفند و زاج و نمک دود دهید و از خداوند متعال ، استعانت بطلبید و بخواهید که تمام نحوسات و بلیه را از شما و خانواده دور کند.

دو ساعته با خودم فکر میکنم سلاخ که یه معنی دیگه میداد تا این دوستمون گفتن خواهشا فاز امیر کبیر نگیری ...

دلم میخواست فاز امیر کبیر بگیرم پس کسی حق نداره بگه چه فازی بگیرم چه فازی نگریم😊