2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 29850 بازدید | 479 پست
چ باحال گفتی😂

😁😁 مرسی خیلی حموم عمومی دوست داشت نمره رو هم قبول نداشت باید حتما پیش بقیه خودشو میشست یه جوون هم پیدا میکرد که زورش زیاد باشه پشتشو خوب کیسه بکشه قشنگ وقتی برمیگشت به قول خودش قرمزه چغندر میشد،😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من متولد دهه شصتم ولی فقط یکبار حمام عمومی رفتم اونم خیلی سال پیش مشهد رفتیم چون.مهمانسرا رفته بودیم حمام نداشت رفتیم حمام عمومی.

بچه که بودم یه منبع آب داشتیم که به زبون خودمون بهش میگفتیم درام، روی یه چهارپایه فلزی سوار بود و زیرش موقع حمام یه گاز تک شعله میذاشتیم و به نوبت حمام میکردیم البته آب رو توی تشت سرد و گرم میکردیم که آب درام به همه برسه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😁😁 مرسی خیلی حموم عمومی دوست داشت نمره رو هم قبول نداشت باید حتما پیش بقیه خودشو میشست یه جوون هم ...

آره دستاشونم همه چروک میشدبسسس که خودشونو میساییدن تازه من یادمه مسدومم میداد بعضیا تو رختکن یا میرفتن از حال میرفتن رسما

من متولد دهه شصتم ولی فقط یکبار حمام عمومی رفتم اونم خیلی سال پیش مشهد رفتیم چون.مهمانسرا رفته بودیم ...

چه جالب

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
اونی که باید بمیره شوهرش بود

بله عزیزم متاسفانه همه چیز برعکسه خود من دارم تاوان بالهوسی های شوهرم و یه زن شوهردار رو میدم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
یه چی گفته بهتاااا اصلا روزهای زوج و فرد مسئول دم در داشته . خانم و آقا میشده مسیول دم درش ؛ینی فرق ...

عزیزم بالاتر هم توضیح دادم فضای رخت کن از حمام کاملا جدا بود با یه در کوچیک به رخت کن راه داشت و طفلک تعریف میکرد اون لحظه حمومچی نبوده یا دستشویی بود یا بهرحال جایی که باعث شده این خانم اشتباه کنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
بله عزیزم متاسفانه همه چیز برعکسه خود من دارم تاوان بالهوسی های شوهرم و یه زن شوهردار رو میدم

خدا لعنتشون کنه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
خداروشکر الان حموم هست من چون لاغرم اصلا جلو کسی لباس در نمیارم قدیم بود میخواستم چیکار کنم

حالا چاق ها هم همین نظرو دارن...

ولی قدیما مثل الان اینهمه تبلیغات اندام ایده آل نبود و ذهن مردم نهایت دنبال این بود طرف زخم و سوختگی نداشته باشه آخه از همو نجا دخترهارو نشون میکردن بلا گرفته هااا😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

من بچه بودم اگنجا بیماری پوستی گرفتم

افتضاح بود منم همینطور یه چی ی مثل خواب یادمه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اینا پس چجوری اون زمان غ س ل واجب میکردن ؟ چقدر نماز قضا میشده 😄😄

لهنتی....چوب خط میزدن لابد.

کاش الان هم بود ،بعضی وقتها آدم میرفت با دوستی، فامیلی، خوش میگذشت .

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕