2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22218 بازدید | 417 پست
میگم من دهه شصتی ام خب دوره ما اصلا حموم عمومی نبوده دیگه هرکس حموم داشتیم تو خونه تا یادم میاد والا ...

دهه شصتیی فسیل که نیستی سنت به حموم عمومی بخوره عمومی برا دهه ۲۰ و ۳۰هست

سرنوشت بد نوشت ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا همه مجبور نبودن برن. تو خونه آب گرم میکردن و با یه تشت و کاسه خودشونو میشستن. بعضی خونه ها هم ی ...

آب گرم و تشت اوکی

کجا میشستن خودشونو؟ تو دسشویی که تو حیاط بود؟ یا تو آشپزخونه؟

خب قدیم حمام نمره تکی هم بوده

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
صحبت شما درسته ولی کلا قدیم بهداشت ضعیف بود و خیلی مریضی ها مثل کزاز ، تراخم ، کچلی و .. بود که خد ...

هر دوره یه سری بیماری اپیدمی میشه

الان زگیل تناسلی ،تبخال تناسلی...خیلی زیاد شده

همین شپش برو آمار بگیر از مدارس ببین چقدر زیاده

من نمیگم قدیم بهداشت 20 بوده بعدم دارم از چیزی حدود 20 تا 30 سال پیش حرف میزنم نه 50 به بالا

آدم کثیف تو هر دوره بوده

مادر خود من الانم 70 به بالا سنش چه اونموقع چه الان همیشه در حال نظافت خودش بود

یا من نمیگم حموم عمومی از خونگی بهتره

میگم اینجوری که بعضی ها دارن جو میدن نیست

من خودم همین الان بااینکه کلا پوست و موی خشک دارم و کلا بدنم بو نمیگیره هرروز تو حمومم عادتمه ولی اون هم یه حسن هایی داشت

فکر کن یه جامعه ای از زنان که ساعتی فارغ از خونه و زندگی دور هم جمع بشن و از هر دری بگن

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

من موهام خیلی دیر خشک میشه... اون موقع ببین چجوری موهاشونو خشک میکردن با چه سختی ای!!! بعد ممکن بود ...

اما توی طب سنتی میگن اون مدل حمام ها خیلی خاصیت داشته و خوب بوده جنبه درمانی داشته ، اخلاط فایده بدن دفع میشده.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آخه استخر باز یه مایو تنته

لباس زیر میپوشیدن ،مردها لنگ میبستن