2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30357 بازدید | 487 پست
مگه میشه. صاحب حمام کجا بوده پس بعدشم تو رخت کن حمام حتی یه مرد ندیده که شک کنه

نه عزیزم خودش عیناً تعریف کرد قسمت رخت کن معمولا صاحب حموم یه میز میداشت و پشت میز مینشست بعد گفت شانس من حموم چی اونجا نبوده که بفهمم حموم مردونست گفت یه نفر هم تو رخت کن نبوده همه تو قسمت حموم بودن خدابیامرزتش فوت کرده اون خانمه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سالها پیش یه حموم عمومی جلو خونمون بود اتفاقا در زنونش روبروی در خونه ما بود.من بچه که بودم رفتم برعکس اونقدرم خوش بودن.آدمای اون موقع و سیستم زندگی قدیم رو با الان مقایسه نمیشه کرد اونا کلا فرق داشت همه چیشون با الان

من موهام خیلی دیر خشک میشه... اون موقع ببین چجوری موهاشونو خشک میکردن با چه سختی ای!!! بعد ممکن بود ...

نه - سیسی جون صابون مراغه سیاه داشتن تا فیها خالدون و خشک میکرد

امضات😔از خدا میخام اگه صلاحشو بدونه، تا وقتی ک ذوقشو داری این هدیه ی ارزشمند رو نصیبت کنه،منم با مش ...

چرا از دستور زاج و عسل اسنفاده نمیکنی تو ایتا. کانال سیاهدانه بانوان .هرکی استفاده کرده همونماه رحمش پاکسازی شده بار دار شده

غروب روزهای دوشنبه و چهارشنبه ،اسفند و زاج و نمک دود دهید و از خداوند متعال ، استعانت بطلبید و بخواهید که تمام نحوسات و بلیه را از شما و خانواده دور کند.

من حموم نمره یادم میاد.

یه سالن بزرگ با کلی اتاق .که همزمان خانم و آقا پذیرش میشد.

چه کابوسی بود همه اش میترسیدی نکنه یه آقا یا حمومی بیاد یه جوری دروبازکنه!😨

قبل اینکه لباسمونو در بیاریم اول با آب داغ همه جا را میشستیم😷

زمستان و ماه رمضان چه معضلی بود.

بعضی آقایون چقدر حیوون بودن

هووووف

خدا روشکر به خاطر پایان اون کابوس ها😬

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

نوبت گرفتن هم که معضل بزرگتری بود.

روزای جمعه من اول میرفتم جهت رزرو نوبت اونجا مینشستم😂 دوساعت بعدش مامانم و خواهرم می اومدن.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
کلی از خاطرات قشنگ ما دهه شصتی ها مال همین حمومهای عمومیه

و همینطور کلی از تروماها😂😂