2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30357 بازدید | 487 پست
فکر کن حموم پر افغانی چرک باشه

هیییییی با اینکه افغانی نیستم ولی حرفتون خیلی ناراحتم کرد

تعجب می کنم چطور بعضیا اینقدر راحت می تونن بعضی حرفارو به زبونشون بیارن....

امید وارم خدا کمکتون کنه

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

من یه داستان دارم از رو واقعیت در مورود همین موضوع تازه شروع کردم خواندنش خیلی خوبه

اسمش چیه

این کاربری پروندهی انتقام من خواهد بود تا وقتی عزت سقفم به عزت کف تبدیل شد نگاهش بنمایم. شاید جهنمی باشم! اما نه به عنوان متهم یا مجرم. بلکه به عنوان جلاد و مامور عذاب در جهنم✨️🐈⬛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه تازه وارد بلوغ شده بود اونجاس انقد مو داشت که میشد بافت آفریقایی زد خخخ منم بچه بودم هی نگاه کردم ...

منم تو بچگیم رفتم.الان که گفتی دقیق این صحنه یادم اومد که خیلی کوچک بودم رفتیم حموم عمومی.ی پیرزن رفته بود توی اون اتاقک دوش که در داشت و زیرش باز بود نشسته بود رو به بیرون خودشو میشست.بعد حنا زد به خودشو نشست همونجا من از تعجب شاخ دراورده بود.الانم که بهش فکر میکنم نمیدونم چرا ی پیرزن مثلا بالای هشتادسال که سرپا هم نبود لاغر و خم شده هم بود باید به اونجا حنا بزنه؟!!

من توی بچگیم میرفتم بعضی وقتا.واقعا اینجوری که بعضیا میگن نبود حداقل اینکه ما میرفتیم.تمیز بود ی سالن داشت که مینشستی کیسه میکشیدی و همه با لباس زیر بودن حتی بچه ها کسی کامل لخت نبود جلو بقیه.پنج تا اتاقک که توش دوش بود و در داشت و اونجا میرفتی کامل خودتو میشستی.لباس زیرم میشستن و دوباره میپوشیدن و میرفتن تو رختکن لباس میپوشیدند. زیر در اتاقا یکم باز بود که معمولا همه ایستاده خودشو میشستن و پیدا نبود مگر پیرزنا که نمیتونستند بایستند. برای واجبی هم توی ی راهرو مانند تو تا اتاقک جدا داشت که بوشم نمیرسید به اون محل اصلی.همه موقع کیسه دور هم میگفتند و میخندیدن خیلی خوش میگذشت.

سخته واقعا پاشی وسیله جمع کنی برا ی دوش گرفتن

ما سه تا دختر بچه بودیم و با مامانمون، رسما نصف روز مون میرفت.

قشنگ دو ساعت ذاخل حمام بودیم ، تا لباس دربیاریم و بپوشیم و ....

ولی دم مامانم گرم همیشه بعدش برامون کیک و نوشابه میخرید ، چقدر میچسبید.

نوشابه ده تومن بود قشنگ یادمه .ده تا تک تومنی

چرا من نمیتونم رو پیام کسی ریپلای کنم؟ فلشی ک باید بزنم طوسی شده. لایک هم نمیتونم بکنم قلبش طوسی شده

مرورگرتو عوض کن درست میشه

گردوپلاس رو از گوگل نصب کن با اون بیا هم این مشکلت حل میشه هم دیگه تبلیغات نمیبینی راحت

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

@niniyar چرا سایت اینجوری شده وقتی میزنم رو پروف یه کاربر ک اصن هیچی نمیارهریپ هم همینطورهصفحه ها هم ...

سلام عزیزم لطفا مرورگر تغییر بدین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

چقدر بعضی ها دیگه شور میدن و قضیه رو وحشتناک نشون میدن!!!

والا من دهه شصتی تو بچگی میرفتم اتفاقا خیلی هم خوش میگذشت

لخت مادرزاد نمیشدن جلوی هم که

در کنار شستن خودشون بشتر تفریح بود

صحبت و تعریف و خوراکی خوردن و گفتن و خندیدن

والا استخر ها خیلی کثیف تر هستند

خیال نکنید میرید تو استخر چشمتون میسوزه برای کلر برای ادراره

من تو استخر موقع دوش گرفتن خیلی بیشتر لخت مادرزاد دیدم تا حموم های اون موقع مخصوصا جاهایی که آبگرم!

درست رفت و آمد سخت بود مثل حموم خونه در دسترس نبود .....ولی تو دوره خودش یه تفریح بود

فقط میدونم زندگی ما اونموقع ها در کنار سختی هاش خیلی بهتر از زندگی به ظاهر پیشرفته امروزی بود

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

دیگه معدم کوچیک مونده سریع سیر میشم

باید وقتی سیر شدی بازم به خوردن ادامه بدی تا معدت جا باز کنه تا معدت بزرگ نشه چاق نمیشی.هی نگو شیرینی دوس ندارم .کم غذا میخورم باید به زور شیرینی جات بخوری غذاتو زیاد کنی تا وزن اضافه کنی وگرنه تااخر عمر همینی هی باید ناله کنی

من بچه بودم چند بار رفتم عمومی بعضی از زنها انقدر کثیف بودن پشمای زیر بغل زده بودبیرون واونجا روشیو نمیکردن دیدی توبالش پشم میزاری چه شکلی میشه شورتاشون اینجوری بود😆