2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30270 بازدید | 487 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وآی البته بوده قدیما توی حمام ها

اره مثل اینکه بوده البته من به طنز گفتم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره بابا...تازه فکر کنم ازون سوسک های قهوه ای بالدار بزرگ زیاد داشته باشن

😅😅😅

یه حمام بود که من در حد چند مرتبه بیشتر نرفتم و بعدشم قید حمام عمومی رو زدم

چون سوسک داشت بهش میگفتم حمام سوسکی 😅

😅😅😅یه حمام بود که من در حد چند مرتبه بیشتر نرفتم و بعدشم قید حمام عمومی رو زدمچون سوسک داشت بهش م ...

😂😂😂😂😂

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
مگه میشه. صاحب حمام کجا بوده پس بعدشم تو رخت کن حمام حتی یه مرد ندیده که شک کنه

یه مرد دیده گفته احتمالا چشام قیلی ویلی کرده،رفته جلوتر ۲تادیده باز گفته خیره ایشالا چیزی نیست،رفته جلوتر دیده کلی مرد هست دیگه اون موقه فهمیده دوشنبه و سه شنبه اش قاطی شده،تازه بجای فرار بدنشم قفل کرده همونجا وایساده😐

یا داستان الکیه یا فامیلشون سرو گوشش میجنبیده😤😂

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چیوید جون منم همینطور.حتی بروزرسانی هم نمیتونم بزنم

امضات😔از خدا میخام اگه صلاحشو بدونه، تا وقتی ک ذوقشو داری این هدیه ی ارزشمند رو نصیبت کنه،منم با مشکلات زبادی ک جدیدا برام پیش اومده فعلا نمیتونم باردار، شم، آرزومه🥺البته چند سال بدون اینکه برم پیش دکتر اقدام میکردم ولی نشد،حالا اندومتریوزم شده ۱۴ پولیپ هم ایجاد شده🫤،ب هرحال سبز شدن دامن هممون ک منتظریم😍الهی آمـــــــین

یه خانم فامیلمون بود بعد این خانم روز دوشنبه. حموم رفته بود بیچاره یادش رفته بود روز زوج حموم مردونه ...

خوبه به خانومه نگفتن خجالت نکش راحت باش بیا تو حموم کن .ما هم اصلا نگات نمیکنیم 🤣🤣🤣🤣

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
یه خانم فامیلمون بود بعد این خانم روز دوشنبه. حموم رفته بود بیچاره یادش رفته بود روز زوج حموم مردونه ...

🤣🤣🤣🤣فقط تصور حموم بعده رفتنه زنه چقد خندیدن😂

غروب روزهای دوشنبه و چهارشنبه ،اسفند و زاج و نمک دود دهید و از خداوند متعال ، استعانت بطلبید و بخواهید که تمام نحوسات و بلیه را از شما و خانواده دور کند.

🤣🤣🤣🤣فقط تصور حموم بعده رفتنه زنه چقد خندیدن😂

آره قطعا تازه احتمالا بعضی ها هم شاکی شدن که چرا گذاشتید بره 🤣

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خوبه به خانومه نگفتن خجالت نکش راحت باش بیا تو حموم کن .ما هم اصلا نگات نمیکنیم 🤣🤣🤣🤣

آره حالا خوب بوده ژنه بگه تا اینجا اومدم خودمو بشورم بعد برم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران