2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30237 بازدید | 487 پست
والا میگن بوش هم درمانه ولی من اصلا بلد نیستم استفاده کنم بعدش کثافت بازی زیاد داره

ولی واقعا عالیه حیف که بدنم بهش حساسیت داره

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا میگن بوش هم درمانه ولی من اصلا بلد نیستم استفاده کنم بعدش کثافت بازی زیاد داره

جای جدا داره برا این کار این طوری نیست وسط حموم باشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جای جدا داره برا این کار این طوری نیست وسط حموم باشه

آره شنیدم اتاقک جدا داشته

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

آره بابا دیگه الانم حوصله آدم نمیکشه دوساعت بخوای تو حموم بمونی

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

آره بابا دیگه الانم حوصله آدم نمیکشه دوساعت بخوای تو حموم بمونی

آره ژیلت کار راه اندازتره

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

طرف میرفته حمام دوساعت با یکی درد دل میکرده تمام جیک و پیک زندگی شو به طرف میگفته تازه واسه هم کیسه هم میکشیدن باهم آدرس هم رد و بدل میکردن موردم داشتیم میگفته اگر مجردی تو رو واسه داداشم میخوام بعد موقع خداحافظی میدیده طرف سم داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ترسناکن من یه بار رفتم مال دوران قاجار بودانگار توی قبر رفتم

آره بابا...تازه فکر کنم ازون سوسک های قهوه ای بالدار بزرگ زیاد داشته باشن

طرف میرفته حمام دوساعت با یکی درد دل میکرده تمام جیک و پیک زندگی شو به طرف میگفته تازه واسه هم کیسه ...

عجب....یعنی جن بوده.