2777
2789
عنوان

حسادت میکنم🙂🙂🙂

203 بازدید | 32 پست

چون بچه طلاقم و پدرو مادرم ولم کردن و هیچ کاری برام نکردن حالا که بزرگ شدم وقتی میبینم پدرومادرا به بچه هاشون میرسن و پول بهشون میدن و باهم حالشون خوبه آتیش میگیرم🙂💔

نمیخوام اینجوری باشم😔این زخم هیچوقت خوب نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی یه زندگی داره مقایسه کنی چه فایده ای داره عزیزدلم شما فقط یه بخشی از ماجرارو میبینی

بحث مقایسه کردن نیست . حق طبیعی خودمو میبینم که من ندارم و دیگران دارن آتیشم میزنه باعث میشه هم از خودم متنفر باشم هم از همه..

خیلی سخته عزیزم 😔 آدم وقتی اون محبتی که حقش بوده رو نگرفته طبیعیه با دیدن محبت بقیه دلش بگیره

واسه موفقیت و همه چی دیگران خوشحال میشم و براشون ارزوی موفقیت میکنم ولی این یه چیز رو نمیتونم ازش بگذرم ..

عزیزم من بچه طلاق نبودم اما پدرو مادرم محبت و خرج چندانی نمیکردن برام منظورم اینه فکر نکن اوضاعت این نبود خیلی گل و بلبل میشد

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

منم همین جورم شایدم بدتر.اما چه میشه کردباید قوی بودخدا تو رو قوی دیدهتوی شرایط سخت گذاشته.من خیلی خ ...

چرا باید تاوان پدرومادر احمق و بی مسئولیت رو ما بدیم و بخاطرش بجنگیم؟ صدسال سیاه نمیخوام خدا منو قوی ببینه

الهی دورت بگردم فک میکنی اونایی که مامان و بابا بالای سرشون هست همه چیشون فراهمه یا تو رفاه هستند شما فقط ظاهر زندگیشون رو میبینی بخدا من مامان و بابام هیچکار برام نکردند حسرت یک تخت خواب چیه ب دلم مونده ی دوچرخه یه تفریح با دوستام همشون شده عقده که دیگ ذوقشون کور شده اسمش بود مامان و بابا بالای سرم بوده همش جنگ ودعوا از دختر متنفر بودند سوختم خونه مامانم همیشه آرزو داشتم بچه اینا نباشم💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم درکت میکنم تو حسود نیستی فقط حسرت یه زندگی عادی رو میخوری خودتو سرزنش نکن تو تقصیری نداشتی 💔🤍

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

چرا باید تاوان پدرومادر احمق و بی مسئولیت رو ما بدیم و بخاطرش بجنگیم؟ صدسال سیاه نمیخوام خدا منو قوی ...

گلم سرورم

چارش چیه

خدا خیرشون نده

ما رو بدبخت کردن

بخدا با پوست و استخوان تنها سختی کشیدم

راهش همینه تمام

عزیزم من بچه طلاق نبودم اما پدرو مادرم محبت و خرج چندانی نمیکردن برام منظورم اینه فکر نکن اوضاعت این ...

بله خب زندگیشون وقتی باهم بودن عذاب الهی بود از بابت طلاقشون بشدت خوشحالم اما کاش پدرومادر خوبی داشتم نه این احمقای بی مصرف