2777
2789
عنوان

حسادت میکنم🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست
خب عزیز دلم منو تو مثل همیم با این تفاوت که پدرومادرت طلاق نگرفتن و هستن .. اما من کلا دارم میگم که ...

فدای دلت بشم انشالله خدا ی همسر خوب نصبیت کنه که این روزا رو یادتت بره درس بخونبرای خودت هدف انتخاب کن که آینده داشت باشه ببین عزیزم هیچ پدر و مادری واسع بچه اش نمیمونه کلان جدا میشدند فک کن ازدواج کردی رفتی سر زندگیت به هدفات فک کن تا یه دختر قوی بزرگ بشی خودت ب خودت افتخار کنی 😘😍

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدای تو عزیزم گوشیم هنگ کرده نمیتونم روکامنتت ریپ بزنم🙏❤️☹️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ولشون کن . من ک پدر مادرم طلاق نگرفتن و درامد بابام خیلی عالیه هزار تومن پول نمیدن بهم قبل از اینکه برم سرکار مثل بدبختا زندگی میکردم بدنسازی میرم خودم باید بخرم هرچی میخام دو ساله دارم پول جمع میکنم دماغ عمل کنم . از وقتی بیخیالشون شدم و بهشون محل نمیزارم حالم خیلی بهتره💅 در کل مثل تو زیاده ک خیری از مادر پدر ندیده خیلی حرص نخور

ولشون کن . من ک پدر مادرم طلاق نگرفتن و درامد بابام خیلی عالیه هزار تومن پول نمیدن بهم قبل از اینکه ...

خیلی برات خوشحالم ایشالا منم مستقل شم و انقد زندگیم رو روال بیفته بتونم کارایی که نکردن برامو خودم واسه خودم بکنم🫠

خیلی برات خوشحالم ایشالا منم مستقل شم و انقد زندگیم رو روال بیفته بتونم کارایی که نکردن برامو خودم و ...

میشه عزیزم فقط باید ب خودت تکیه کنی و ۹۰ درصد درامدتو پس انداز کنی چون ماها میدونیم ک پشتوانهای نداریم ک بتونیم مثل بقیه دخترا ولخرجی کنیم . منم حسرت خیلی چیزا رو دارم ولی ب خودم اجازه نمیدم دست ب پس اندازم بزنم چون ب سختی جمعش کردم .