چون بچه طلاقم و پدرو مادرم ولم کردن و هیچ کاری برام نکردن حالا که بزرگ شدم وقتی میبینم پدرومادرا به بچه هاشون میرسن و پول بهشون میدن و باهم حالشون خوبه آتیش میگیرم🙂💔
ولی اینو بدون خیلیا مامان بابا دارن بچه طلاق نیستن اما خانوادشون سمی هست زندگی باهاشون مثل جهنمه اینم در نظر بگیر که هر کسی چون بچه طلاق نیست حسودی کردن داره
هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی دورت بگردم فک میکنی اونایی که مامان و بابا بالای سرشون هست همه چیشون فراهمه یا تو رفاه هستند شم ...
خب عزیز دلم منو تو مثل همیم با این تفاوت که پدرومادرت طلاق نگرفتن و هستن .. اما من کلا دارم میگم که کاش پدرو مادر با مسئولیت و با عرضه ای داشتیم که بلد بودن کانون خونواده رو گرم نگه دارن و بچه شونو تامین کنن
میفهممت.. والد بد یه جوری روت سم میپاشه که نتونی خلاص شی
پس فکر نکن اگر بچه ای پدر مادر داره خیلی خوشبخته بخدا گاهی میگم کاش واقعا نبودن دلمم نمیسوخت میگفتم خوب ندارمشون محبتی هم در کار نیس با حسرت زندگی نکن انشالله خودت مادر میشی ولی ی مادر نمونه ماهایی ک زخم خورده ایم بهترین مادر میشیم