2777
2789
عنوان

حسادت میکنم🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست

ولی اینو بدون خیلیا مامان بابا دارن بچه طلاق نیستن اما خانوادشون سمی هست زندگی باهاشون مثل جهنمه اینم در نظر بگیر که هر کسی چون بچه طلاق نیست حسودی کردن داره

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

اینکه دیگران خونواده ی درست حسابی و کانون گرم خانواده دارن

درکت میکنم عزیزم ولی فقط بخاطر خودت میگم سعی کن مقایسه نکنی خودخوری نکنی چیزاییو پیدا کنی که بهت حس خوب میده و خوشحالت میکنه

آرامشم همه چیزمه 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی دورت بگردم فک میکنی اونایی که مامان و بابا بالای سرشون هست همه چیشون فراهمه یا تو رفاه هستند شم ...

خب عزیز دلم منو تو مثل همیم با این تفاوت که پدرومادرت طلاق نگرفتن و هستن .. اما من کلا دارم میگم که کاش پدرو مادر با مسئولیت و با عرضه ای داشتیم که بلد بودن کانون خونواده رو گرم نگه دارن و بچه شونو تامین کنن

ولی اینو بدون خیلیا مامان بابا دارن بچه طلاق نیستن اما خانوادشون سمی هست زندگی باهاشون مثل جهنمه این ...

البته که تقصیری ندارم و خودمو سرزنش نمیکنم ولی میگم این قضیه عین خوره افتاده به جونم و به خودم آسیب میزنه وگرنه حرفت کاملا درسته عزیزم

البته که تقصیری ندارم و خودمو سرزنش نمیکنم ولی میگم این قضیه عین خوره افتاده به جونم و به خودم آسیب ...

دیگه هر کس تو این دنیا یه کمبود و حسرتی داره دیگه چه میشه کرد 🫠

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

میفهممت.. والد بد یه جوری روت سم میپاشه که نتونی خلاص شی

پس فکر نکن اگر بچه ای پدر مادر داره خیلی خوشبخته بخدا گاهی میگم کاش واقعا نبودن دلمم نمیسوخت میگفتم خوب ندارمشون محبتی هم در کار نیس با حسرت زندگی نکن انشالله خودت مادر میشی ولی ی مادر نمونه ماهایی ک زخم خورده ایم بهترین مادر میشیم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌