2777
2789

2⃣یکی از بهترین راه ها برای درمان خارپاشنه ی پا ،ماساژ اطراف تاندون آشیل با یک روغن گرم (زیتون،سیاهدانه،کنجد،...)است.

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

3⃣گرم نگه داشتن موضعی:

به جای استفاده از پدهای معمول،تکه های پشم در کفش خود و زیر پاشنه پا قرار دهید واثرات درمانی فوق العاده آن را مشاهده کنید .

پوشیدن جوراب پشمی،استفاده از کرسی در فصل سرما وایستادن روی آجر داغ هم راههای مناسب دیگری هستند.

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

4⃣حجامت یا زالو اندازی:

انجام این دوکار با کاهش سریع التهاب در پاشنه ،اثر بسیار عالی در از بین رفتن بیماری دارد .اکثر مواقع یک بار زالو اندازی یا حجامت کافی است اما در صورت ضرورت تکرار می شود.

محل انجام حجامت یا زالو اندازی میتواند دو طرف تاندون آشیل (به ویژه سمت داخل پا باشد.)

5⃣پرهیز از مصرف غذاهای سرد

همانطور که گفتیم خارپاشنه ی پا بیماری سردی است ،بنابراین بیمار در حد امکان از غذاهای گرم استفاده کند .

برای مثال تداوم در مصرف سیر ،درد خار پاشنه را بهبود خواهد داد.وبنابر همین استدلال ،مصرف غذاهای سردی از جمله بیشتر لبنیات برای بیمار مضر خواهد بود.

6⃣استفاده از کلسیم های طبیعی:

با آنکه گفتیم که خار پاشنه حاصل رسوب غیر طبیعی کلسیم در استخوان پاشنه است.انتظار میرود که مصرف غذاهای حاوی کلسیم بیماری را تشدید کند،اما به نحو جالبی،مصرف خوراکی کلسیم های طبیعی شدت بیماری را کم وآن را به تدریج درمان می کند.

وازلین و کرم مرطوب کننده شنیدم خوبه و جای پا رو گرم نگه داشتن

حنا هم خوبه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰