2777
2789
عنوان

مادرشوهر

46 بازدید | 3 پست

دوستان من فقط راهنمایی میخوام،مادرشوهرم بیوه هست،شوهر خودم خیلی آدم با ابرو و حساسیه،ما شب های محرم هیت داریم حدودا دویست نفر که اکثرا فامیل و آشنا هستن،امسال مادرشوهرم رفته با ی پسر جوون دوست شده آوردش تو هیت ،خودشم هرشب با ی ظاهر خیلی نامناسب توی جمع بود یا همیشه تو کوچه بود،الان من نگران دوتا موردم،اول اینکه اگه شوهرم از این قضیه بویی ببره یا ی بلایی سر خودش میاره یا مادرش،دوم اینکه اگه یکی از آشناها بفهمه به بقیه هم میگه و آبروی شوهرم میره و کلا خانوادمونو زیر سوال میبره ،من فقط میخوام که حداقل اون اقارو نیاره جایی که پای ابرو و اعتبار پسراش در میونه،که اگه قصد طرف ازدواج نبود بعدا آبروی شوهرمو و برادرشوهرامو نبره،با خودشم اصلا نمیتونم حرف بزنم ،به نظرتون چکار کنم؟

با مشاور صحبت کن.

فکر کنم خصوصی با مادر شوهرت صحبت کن بگو اگه پسرت بفهمه خودشو میکشه شاید نظرش عوض شد به کس دیگه هم نگو

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل دستت مرا یاد و تو را فراموش)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.