2777
2789
عنوان

خرید لوستر

14 بازدید | 3 پست

سلام وقت همگی بخیر
من میخوام برای خونه م لوستر و آباژور و دیوارکوب بخرم و دوس دارم خیلی لوکس و شیک باشن ولی نمیدونم از کجا بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید
اگر سایت خوب و معتبر و یا فروشگاه خوب هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

سلام عزیزم خوبی؟خب بستگی داره به اینکه سلیقه ت چه مدلی باشه ، مثلا مینیمال پسندی؟ یا کلاسیک دوس داری

کلاسیک که اصلا خوشم نمیاد، دکوراسیون خونه م هم کلا مینیمال هست، کلا رنگ خونه م ی رنگی بین شیری و سفید هستش یه مقدار البته بی روحه میخوام از این بی راستی یادم رفت بگم متراژ خونه م هم کوچیکه حدودا 65 متره
یه لوستر برای کانتر
یه لوستر شیک برای پذیرایی یا حتی چراغ دیواری و یا آباژور (نمیدونم کدومش خوب میشه)
و یه لوستر یا چراغ خواب هم برای اتاق خواب میخوام
من خیلی سخت پسندم و اینکه همیشه و دوس دارم همه چی با هم ست باشن واسه همین محصولاتی میخوام که همه شبیه هم باشن خودم گشتم چیزی پیدا نکردم
شما میشناسی جایی رو ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم
من خودم برای انتخاب لوستر خیلی حساس بودم و خیلی گشتم
در نهایت از یه فروشگاه توی لالهزار خریدم و واقعاً از کیفیت و طراحیشون راضی بودم
به نظرم اگه وقت داری حتماً یه سر به لالهزار بزن تنوعش خیلی بیشتره و با یکم گشتن میتونی مدلی که دوس داری رو پیداکنی