خیلی اذیتم میخام برم خودم دکتر ببینم چ نوعیه چجوریه من تاعالا هیچی نداشتم و نگرانم میخواستم برم ولی ...
نگران کار نکرده ای؟خودت برو به کسیم نگو کی میخاد بفهمه اخه در دهن مردم همیشه بازه بزار قضاوت کنن اون دنیا تموم ثواباشونو از حلقوم شون بکش بیرون به نفع خودت
والا بخدا چه چیزایی رو برا خودتون بولد میکنید
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخاطره همینا من کلی کاربریام مشکی شده😂😂😂دیگه توبه نمیکنم یهو دوبارع بحث میکنم ولی دیگه باید اروم ...
اره بابا بزار تو جهالت خودشون دست و پا بزنن
قربونت عزیزم هنوز چیزی معلوم نیست یه جلسه دیگه خودم باید باهاش حرف بزنم بعد بابام حرف بزنه تازه از فیلت*ر بابام که رد شد بعد خانواده ها حرف بزنن اوووو اینقدر راه مونده😂
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
ارع بهش گفتم اونم میدونه ولی میگه جریان این چکاپ برای من خیلی مهمه چون ما رسم داریم
بگو مام رسم داریم پسر و ببریم چکاپ تازه تست اچ پی وی و این چیزا بگو رسم داریم میگیریم
دختر کوچولو و ساده ی من از الان بخای کم بیاری بعد سوارت میشن ها خیلی دقت کن تو انتخابت
چی بگم دیونه شدم چند وقته بخدا یاسی جان مغز برام نمونده
ببخشیدا مگه خنگی میشینی حرص این چیزا میخوری؟این موضوع دربرابر مشکلاتی که قراره تو زندگی مشترک باهاش روبه رو بشی هیچی نیست هیچیییی از الان بخای کم بیاری و اینجوری هاج و واج بشی وای به فردا روز هر کار بخان باهات میکنن که ما رسم داریم بیجا کردن رسم دارن این موضوع شخصیه و بین زن و شوهره