2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 69 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

محل نده واقعا ارزش نداره بخای بحث کنی با کسی که راجب بدن خودش حتی اطلاع کافی نداره چی بگه ادم؟قضیه م ...

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼افررین دقیقاااا همینجوریه ک میگی..منم همیشه حرفم اینه...ولی خب دیگه یسریا هرچیم بگی باز حرف خودشونو میزنن..ک من دیگه توانشو ندارن بحث کنم باهاشون😂😂😂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

والا بخدا دیونه شدم

😂😂😂بخدا اسی من اینورم میخندم بهت نگو توروخدا بخدا هیچی نیس بخواب

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بخدا شب و روز خواب ندارم دیونه شدم رسم دارن برا اون دوتا عروسشچنک دختر خواهرش بوده هم نامه گرفته من ...

زرنگ باش به نامزدت بگو تو به من اعتماد داری یا نداری

براش روشن کن که این قضیه یه توهین به مقام همسرته تازه کسی این پیشنهاد و داد اون باید تو دهنش بزنه

بگو اگر خودت بهم اعتماد نداری بحثش جداست میریم ولی خودمون دوتا تنها میریم من تا صد سال شخصیت خودمو جلوی بقیه خرد نمیکنم که بخام پاکی مو ثابت کنم

مگه من به تو گفتم بیا بریم همه جاتو چک کنن؟اگر خودت حاضری به همچین خفتی تن بدی باشه دوتایی میریم دوتایی ام انجامش میدیم

رک مستقیم و کاملا جدی حرفتو بزن و پاش بمون اون دوتا دیگه با سر برن تو تپه پهن ببخشیدا تو ام میری؟؟؟

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

یعنی فقط دیواره رحم و چک میکنن؟

اره دیگه عزیزم و اینکه نوع رحمت چیه حلقوی ارتجاعی و...مثلا تو ارتجاعی اکثرا خون نمیاد

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

زرنگ باش به نامزدت بگو تو به من اعتماد داری یا نداریبراش روشن کن که این قضیه یه توهین به مقام همسرته ...

نه ولی بحث اینه عاشقشم خیلی دوسش دارم دیگه نمیدونم چی باید بگم میگه من ب تو اعتماد دارم ولی ابن جریان خون برام خیلی مهمه

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼افررین دقیقاااا همینجوریه ک میگی..منم همیشه حرفم اینه...ولی خب دیگه یسری ...

نی نی سایت همینه هر جا دیدی رد شو فقط اینجا علاقه خاصی دارند به اینکه اعصاب خوردی های روزانه شونو به دلایل مزخرف سر بقیه خالی کنن تازه اگر طرف ناشناس ام باشه که بهتر خیالشون راحته کسی نمیشناست شون دیگه بدتر میکنن

زرنگ باش به نامزدت بگو تو به من اعتماد داری یا نداریبراش روشن کن که این قضیه یه توهین به مقام همسرته ...

اون سری گفتم گفن من ب تو اعتماد دارم ولی جریان خون برام مهمه خیلی مهمه بریم دکتر ببینیم چ نوعیه و سالم یا نه

اره دیگه عزیزم و اینکه نوع رحمت چیه حلقوی ارتجاعی و...مثلا تو ارتجاعی اکثرا خون نمیاد

خیلی اذیتم میخام برم خودم دکتر ببینم چ نوعیه چجوریه من تاعالا هیچی نداشتم و نگرانم میخواستم برم ولی میترسم قضاوت بشح

نی نی سایت همینه هر جا دیدی رد شو فقط اینجا علاقه خاصی دارند به اینکه اعصاب خوردی های روزانه شونو به ...

بخاطره همینا من کلی کاربریام مشکی شده😂😂😂دیگه توبه نمیکنم یهو دوبارع بحث میکنم ولی دیگه باید اروم باشم بقول خودت اینجا نی نی سایته😂😂راستی یاسی جان تبریک میگم بهت گلم ایشالا خوشبخت شی😍🥰

نه ولی بحث اینه عاشقشم خیلی دوسش دارم دیگه نمیدونم چی باید بگم میگه من ب تو اعتماد دارم ولی ابن جریا ...

تو ام بگو من بهت اعتماد دارم ولی اینکه اعتماد تو به من بند چند قطره خونه یعنی منم باید به اندازه همون چند قطره خون به تو اعتماد کنم

اول برو چارتا مقاله و فیلم خودت راحب این پرده و بدنت بخون که دستت پر باشه بعدم براش بفرست بگو این نوع باشه ممکنه خون نیاد یعنی طرف کاری کرده؟؟؟

عشقی که توش اعتماد نباشه رو باید آتیش زد شرمنده اینقدر رک میگم

تو ام بگو من بهت اعتماد دارم ولی اینکه اعتماد تو به من بند چند قطره خونه یعنی منم باید به اندازه همو ...

ارع بهش گفتم اونم میدونه ولی میگه جریان این چکاپ برای من خیلی مهمه چون ما رسم داریم

اون سری گفتم گفن من ب تو اعتماد دارم ولی جریان خون برام مهمه خیلی مهمه بریم دکتر ببینیم چ نوعیه و سا ...

بگو بریم خودم و خودت تنها و تو ام باید معاینه بشی

اگر بهش برخورد بگو چرا توهین میبینی اینو مگه تو به من گفتی من توهین دیدم؟من بهت اعتماد دازم فقط میخام مطمئن بشم سالمی و از نظر جسمی مشکلی نداری نگرانتم

دست پیش بگیر زن اینقدر منو حرص نده چند سالته؟