2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 69 پست
من به شخصه کاری نکردم ولی ب شدت استرس دارم

خب مشکل همینه کاری نکردی و اینقدر استرس داری باید بری دکتر حتما الان این درگیری ذهنیته بعدا بزرگ تر میشه اگر درمان نشه دختر

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

حالا بیا به این جماعت توضیح بده بکارت به معنی پاک بودن طرفه که نزاشته روح و تنش آلوده بشه نه فقط یه ...

آی قرررررررربوووووون دهنتتتتت...منم اینارو یبار گفتم ..میخواستن بخورنم ک داری ترویج میدی طرف هرکار خواست بکنه..اخه انقد ادم کم عقل😂😂😂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا بیا به این جماعت توضیح بده بکارت به معنی پاک بودن طرفه که نزاشته روح و تنش آلوده بشه نه فقط یه ...

یعنی میگی در هر صورت خون هست!پس اون چیه ک دکتر تشخیص میده میگه سالمه یا پاره شده عزیزم؟

آی قرررررررربوووووون دهنتتتتت...منم اینارو یبار گفتم ..میخواستن بخورنم ک داری ترویج میدی طرف هرکار خ ...

اصلا این بحث بکارت یه قضیه علمی و معنیه کلمست یه چیز کاملا ساده هیچ ربطی به ترویج نداره کسی که بخاد کاری کنه براش بودن نبودن اون یه تیکه غشا مهم نیست کسی که بخاد کاری نکنه هیچیم نباشه نمیکنه آقا جان چون برا تن و روح و شخصیت خودش ارزش قائله

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

خب مشکل همینه کاری نکردی و اینقدر استرس داری باید بری دکتر حتما الان این درگیری ذهنیته بعدا بزرگ تر ...

بخدا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چون طرفم خیلی حساسه و مامانش میبره دکتر عین خوره افتاده ب جونم 💔استرس بدی دارم اصلا میترسم برم دکتره اشتباه بفهمه

اصلا این بحث بکارت یه قضیه علمی و معنیه کلمست یه چیز کاملا ساده هیچ ربطی به ترویج نداره کسی که بخاد ...

دقیقااااا یاسی جان ..من موافقم با حرفاات اما خب من هرموقعه اینجا حرف زدم همه ریختن سرم..واسه همین هروقت میگم بعدش میگم ریپ نزنید..منم کلی کلیپ پزشکی توی تل دیدم ک همبن حرفای شمارو میگفت

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

یعنی میگی در هر صورت خون هست!پس اون چیه ک دکتر تشخیص میده میگه سالمه یا پاره شده عزیزم؟

دیواره رحم و بررسی میکنن که زخم و التهاب و اینا داره یا نه برا بعضیا خون نمیاد چون ارتجاعی هست و فشار زیادی به رحم نمیاد

تو ام اجازه نده مادر نامزدت ببرتت همچین جایی شخصیت تو رسما دارن زیرسوال میبرن عزیزم

خودت برو جداگانه و تنها برا اینکه نوعش و بفهمی حالا میخای نامه ام بگیر و نگه دار که اگر حرفی زدن بزنی تو روشون ولی اجازه نده ببرنت اونم به زور همچین جایی

بخدا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چون طرفم خیلی حساسه و مامانش میبره دکتر عین خوره افتاده ب جونم 💔اس ...

طرفت غلط کرده ببخشیدا اگر بهت اعتماد ندا ه غلط کرده اومده جلو!!!!!!!!این یه توهین و تهمت به عصمت و شخصیت ته جای اینکه استرس کار نکرده رو بکشی برو آفتابه بگیر رو اونا که این تروما رو برات ایجاد کردن

بگو اوکی من میرم ولی پسر خودتونم باید بیاری همه جاش حتی مقعدش بررسی بشه بعد ببین چه قیامتی میکنن بگو همونجور که برا شما مهمه برا منم مهمه!

طرفت غلط کرده ببخشیدا اگر بهت اعتماد ندا ه غلط کرده اومده جلو!!!!!!!!این یه توهین و تهمت به عصمت و ش ...

بخدا شب و روز خواب ندارم دیونه شدم رسم دارن برا اون دوتا عروسشچنک دختر خواهرش بوده هم نامه گرفته من واقعا نگرانم بخدا میترسم دلم میخاد خودم ی روز تنها برم ببینم از چ نوعیه چ چجوریم ولی میترسم قضاوت الکی بشم

دقیقااااا یاسی جان ..من موافقم با حرفاات اما خب من هرموقعه اینجا حرف زدم همه ریختن سرم..واسه همین ه ...

محل نده واقعا ارزش نداره بخای بحث کنی با کسی که راجب بدن خودش حتی اطلاع کافی نداره چی بگه ادم؟

قضیه مسئله علمی این داستانه نه اینکه خوب و بد کنیم یا بی بندوباری تجویز کنیم برای کسی هر کسی رو تو قبر خودش میزارن اونی که براش شخصیت خودش مهمه اصلا به این فکر نمیکنه که همچین چیزی وجود داره یا نه اونیم که بخاد بکنه بدونه وجود ام داره باز میره انجام میده چون انتخاب کرده بدن خودشو در اختیار کس دیگه بزاره

بخدا منم نمیگم شما دروغ میگی الکی میگی من فقط استرس دارم شدددددد

استرس نداشته باش گلممم..اصلا حتی بهشم فک نکن..بیخیال باش گلم