دقیقا کاری نشده و همیشه خون آمده خون پریودم بوده ولی آنقدر این مدت نگزانممممم وسواس فکری گرفتم همش م ...
نه نترس اصلا فقط تراپی رو حتما برو و برو مشاوره قبل ازدواج تنهایی که امادت کنه با این چیزی که من میبینم همین فرمون بری جلو حسابی اذیتت میکنن برو قشنگ یادبگیر که چجوری شوهرتو بگیری تو مشتت که لازم نباشه تو میزو و چمه کنی وقتی بهت توهین میکنن اون قبل تو اینکارو کنه
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
قربونت برم آدم خیلی خوبیه بنده خدا اخلاق و رفتارش و تربیت خانوادگیش کاملا توی حرف زدن و حتی رفتارش مشخصه تا من جلو نرم جلو نمیره تا نشینم نمیشینه حتی بیرون رفته بودیم دوچرخه از کنارم رد میشد حواسش بود دست شو میآورد جلو که به من نخوره
ایشالا هر چی خیره بشه دیگه
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عوففففففف اعصابم بخدا خورده دیونه شدم دیگه نمیفهمم چیکار کنم مغزم رد داده
با مشاور مشورت کن فشنگ و سر فرصت همه جیز حل میشه اصلا به خودت استرس بیخود وارد نکن
قربونت برم آدم خیلی خوبیه بنده خدا اخلاق و رفتارش و تربیت خانوادگیش کاملا توی حرف زدن و حتی رفتارش م ...
به به ایشالا ی همچین ادمی قسمت همه جوونامون بشه..خوبه ک ب همه دقت میکنی افرین..همه جیو بسنج دوره اشناییم ۶ ماه بزار ک قشنگ بشناسیش ولی اینایی کگفتی مشخصه ادم با اصالت و خانواده داریه..ایشالا ک خیره گلم..😍🥰😘
پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
به به ایشالا ی همچین ادمی قسمت همه جوونامون بشه..خوبه ک ب همه دقت میکنی افرین..همه جیو بسنج دوره اشن ...
اره میدونی کلا خیلی جزئی نگرم حتی به نگاه ها لحن ها همه چی رو عین سنسور اسکن میکنم😂🗿💔
فدات بشم مرسی عزیزدلم♥️✨️
اتفاقا من اینجور اخلاقارو دوس دارم ..اینکه یهو هول نمیشی ک دلت بره خبلیییی خوبه این اخلاقتو دوس دارم ...
سخت پسندم به شدت و معتقدم کیفیت مهم تر از کمیته الان تو زندگیم کلا دو تا دوست صمیمی دارم ولی همین دوتا جهنمم باشم صداشون کنم پا میشن میان اونام بعد کلی ارزیابی به این درجه رفیع رسیدن😂الانم بگم به چه چیزایی از این بنده خدا دقت کردم و متوجه شدم خودش میمونه برگاش میریزن وقتی قراره یه بار زندگی کنم باید وقت و انرژی مو برای چیزای ارزشمند بزارم و واقعا دلم نمیخاد احساساتم باعث بشه به چیزی قانع بشن و بعدا با خودم بگم ارزش شو نداشت
چی بگم من هیچی نمیدونم از پرده بکارت یکی میگه هست یکی میگه نیست
خودت تحقیق کن عزیزم تو که خوشه گندم نیستی باد هر ور بوزه همون ور خم بشی یه جایی این باد ساقه تو میشکنه
خودت راجبش اطلاعات جمع کن اینجوری استرس تم کم میشه