2777
2789
عنوان

وام آنلاین

152 بازدید | 9 پست

بچه ها درمورد وام های آنلاین مثل دیجی پی ، ازکی وام یا اسم های دیگ که حالا من اسماشو نمیدونم کدوم یکی خوبه ؟ میخوام بگیرم و برای پس انداز باهاش طلا بگیرم نظرتون چیه ؟ یا بعد ها برای کارای دیگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیجی پی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

اگه نیفتادی توش اینکارو نکن همون پول کم خودتو بدی کم کم بخری بهتره تا با وام بخری من که افتادم تو وام دیجی پی و غیره یعنی معتاد وام و همیشه ی خدا بدهکارم و وقتی دیرمیشه جریمه هم میخورم هیچ وقتم دیگه پول نمیمونه برام همیشه در حال قسط دادنم

پس از کجا وام بگیرم ؟ الان بلو بانکم وام نمیده بهم هر چی هم زنگ میزنم میگ منتظر باش

وقتی کار واجب نداری اصرار نکن به وام گرفتن شده سوتی طلا بخر سبک بخر ارزون اما وام برندار بیچاره میشی اعتیادآورم هست این وام ها بیفتی توش یه چرخه ی باطله که میفتی توش مثل نسیه خریدن از بقالی سرکوچه میمونه که همیشه بدهکار و شرمنده ای

شاغلم ولی خب تازه نامزد کردم گفتم کم کم با وام جمع کنم یه سرمایه باشه برای خرید خونه ولی خب قسطاش شوهرم بده خودم نه سوتی طلا بخرم باید نرخ همون روز بخرم ولی یه جا مثلا چند گرم بخرم حداقل یذره سود میاد روش !!!