2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کوکش کن .ساز گیتارت را تا جهنمی بهشت شودتا از صدای ساز تو تمام دنیا بدهن انگشت شود

اوه اوه 😂

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

بخدا ما مردها مظلوم واقع شدیم ولی جواب این چالش یک مسئله ی عاطفیه البته از نظر بنده وبه سود خانومها

🙄🙄به نظر من مظلوم تر از زن هیچ جا دنیا نیست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

🙄🙄به نظر من مظلوم تر از زن هیچ جا دنیا نیست

قبول دارم اگر زن نبود مردی هم وجود نداشت بس هرجا زن هست مردهم باید باشه وهرجا مردی وجود داره حتما ی زن هم وجود داره غیر از این بود دنیا ونبض زندگی متوقف میشد.ولی خوب ی جاهایی هم واقعا به خانومها ظلم میشه وخیلی هم ناحق

.

قبول دارم اگر زن نبود مردی هم وجود نداشت بس هرجا زن هست مردهم باید باشه وهرجا مردی وجود داره حتما ی ...

آره دقیقان

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من خیلی وقته اعتراف کردم 😅

پیش کی

ب چی؟؟؟؟؟چیییی

چشمای بسته تو رو با بوسه بازش میکنم💋،قلب شکسته تو رو خودم نوازش میکنم💔♥️،نمیذارم تنگ غروب دلت بگیره از کسی😥😥،تا وقتی من کنارتم به هرچی میخوای میرسی😇،خودم بغل میگیرمت🫂،پر میشم از عطر تنت،کاشکی تو ام بفهمی که میمیرم از نبودنت🖤،خودم به جای تو شبها بهونه هاتو میشمارم🌒،به جای تو گریه میکنم🥀🥀 به جای تو غصه میخورم🥺،هرچی که دوس داری بگو،حرفای قلبتو بزن، دلخوشیهات مال خودت❤️🔥❤️🔥؛درد دل هات برای من❤️🩹❤️🩹،من واسه داشتنت قید یه دنیا رو زدم🌏🪐،کاشکی ازم چیزی بخوای تا به تو دنیامو بدم😍😍

بله ما هنرمند نیستیم ولی هنرمندان را می سپاسیم😅

تشکر😂

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

بازپرس ویژه ی قتل

عککککککک اگر نمیکشیمون ی پست بذاریم قاتلللل

چشمای بسته تو رو با بوسه بازش میکنم💋،قلب شکسته تو رو خودم نوازش میکنم💔♥️،نمیذارم تنگ غروب دلت بگیره از کسی😥😥،تا وقتی من کنارتم به هرچی میخوای میرسی😇،خودم بغل میگیرمت🫂،پر میشم از عطر تنت،کاشکی تو ام بفهمی که میمیرم از نبودنت🖤،خودم به جای تو شبها بهونه هاتو میشمارم🌒،به جای تو گریه میکنم🥀🥀 به جای تو غصه میخورم🥺،هرچی که دوس داری بگو،حرفای قلبتو بزن، دلخوشیهات مال خودت❤️🔥❤️🔥؛درد دل هات برای من❤️🩹❤️🩹،من واسه داشتنت قید یه دنیا رو زدم🌏🪐،کاشکی ازم چیزی بخوای تا به تو دنیامو بدم😍😍

2827
2791
2779
2792