2777
2789
عنوان

خواستگار

388 بازدید | 57 پست

بچها راهنماییم کنید

من دو سال پیش برام خواستگار اومد البته پسرخالم معرفی کرد پسره از نظر مالی خوبه هم خونه داره هم ماشین هم شغل .اما تو مناسبتا برای من هدیه نمیخرید .چون مغازه دار بود زیاد نمیتونستیم بیرون بریم .بهش میگفتم جمعه ها که من تعطیلم تو هم اون روز برای من اختصاص بده اما اون با خانوادش میرفت باغ و به امورات باغ میرسید. تو این دوسال قهر و آشتی زیاد داشتیم تا این که روز ولنتاین هیچ کاری نکرد اینم بگم من ساعت ست خریدم اما صبر کردم ببینم اون چیکار میکنه که تا ۱۱ شب خبری نبود که زنگ زدم امروز چه روزیه و خودشو زد به اون راه دیگه من بحث کردم و تمام ...مثلا خواست جبران کنه گفت بیا بریم بیرون من نرفتم و بعد چند روز کلا کات کردم یعی تو اسفند من این اقارو کنار گذاشتم ولی هر روز زنگ و پیام میداد اما بی جواب ....

تا این که ۱۰ فروردین پدرم فوت میکنند بعد از سه روز پسرخالم بهش میگه اما اون بعد از ۱۵ روز با یه خط دیگه تماس میگیره برای تسلیت

که من باهاش بحث میکنم و این کارشو بی احترامی میدونستم و خانوادش هم زنگ نزدن.

حالا قضیه اینه مادرش یک هفته هر روز به مامان من زنگ و پیام که دوباره بیان خواستگاری

منم از طرف مامانم پیام دادم اگه میخواستین پیگیری کنید تو این دو سال انجام میدادین نه الان که پدرش فوت کرده

اونا بهانه اوردن که نشد و مشکلات اجازه بدین دوباره بیایم

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

اینم بگم تو این دوسال منو رستوران نبرده نهایتا کافه های ارزون قیمت

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینم بگم تو این دوسال منو رستوران نبرده نهایتا کافه های ارزون قیمت

خیلی دقت کن خسیس نباشه واقعا احتمالش بالاس چون مشابه همین پارتنر من بود و خسیس الانم ازدواج کرده عروسی نگرفته برا زنش عقدش ام ساده بود همون موقع ها هم به من میگفت عروسی نگیریم بریم سفر

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

پول داشته باشه کافیه... خیلی همینو هم ندارن...

خرج نکنه پولشو میخوام چیکار

خیلی دقت کن خسیس نباشه واقعا احتمالش بالاس چون مشابه همین پارتنر من بود و خسیس الانم ازدواج کرده عرو ...

اتفاقا اومده بودن خواستگاری به مامانم گفتن عقد و عروسی یکی بگیریم که مامانم گفت باید باباش تصمیم بگیره

عزیزم شما اولویت ایشون نیستید ...وگرنه احترامتو نگه میداشت ..خرجت میکرد..هدیه واست میخرید..این ازدواج اصلا به صلاحت نیست ...چون ازش دل چرکینم هستی پرونده اینکاررو ببند

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر