بچها راهنماییم کنید
من دو سال پیش برام خواستگار اومد البته پسرخالم معرفی کرد پسره از نظر مالی خوبه هم خونه داره هم ماشین هم شغل .اما تو مناسبتا برای من هدیه نمیخرید .چون مغازه دار بود زیاد نمیتونستیم بیرون بریم .بهش میگفتم جمعه ها که من تعطیلم تو هم اون روز برای من اختصاص بده اما اون با خانوادش میرفت باغ و به امورات باغ میرسید. تو این دوسال قهر و آشتی زیاد داشتیم تا این که روز ولنتاین هیچ کاری نکرد اینم بگم من ساعت ست خریدم اما صبر کردم ببینم اون چیکار میکنه که تا ۱۱ شب خبری نبود که زنگ زدم امروز چه روزیه و خودشو زد به اون راه دیگه من بحث کردم و تمام ...مثلا خواست جبران کنه گفت بیا بریم بیرون من نرفتم و بعد چند روز کلا کات کردم یعی تو اسفند من این اقارو کنار گذاشتم ولی هر روز زنگ و پیام میداد اما بی جواب ....
تا این که ۱۰ فروردین پدرم فوت میکنند بعد از سه روز پسرخالم بهش میگه اما اون بعد از ۱۵ روز با یه خط دیگه تماس میگیره برای تسلیت
که من باهاش بحث میکنم و این کارشو بی احترامی میدونستم و خانوادش هم زنگ نزدن.
حالا قضیه اینه مادرش یک هفته هر روز به مامان من زنگ و پیام که دوباره بیان خواستگاری
منم از طرف مامانم پیام دادم اگه میخواستین پیگیری کنید تو این دو سال انجام میدادین نه الان که پدرش فوت کرده
اونا بهانه اوردن که نشد و مشکلات اجازه بدین دوباره بیایم