2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست
میدونی من ادم چهار چوب گریم اما اون خیلی بیخیال بود

ببین کلا قبل از ازدواج هر شخصیتی از خودش نشون داد بعد از ازدواج باید 10 تا (تر) بزاری پشتش

این ی قانونه و واقعیت

اگر خسیس بعد ازدواج خسیس تررررر میشه

اگر بداخلاق

بعد ازدواج بداخلاق ترررررررر میشه

وووو

خدا بیامرزه ولی اینجوری فکر نکن حتما یه خیری توش بوده ، انشالله یه ادم خوب قسمتت بشه دو سال برای آ ...

اره خیلی زیاده

منو از تو کوچه خیابون که پیدا نکرده بودند

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه ویژگی منفی داره که خط قرمزت بوده که ردش کن ولی اگه مطمئن نیستی با یه مشاور صحبت کن یا دوباره بهش ...

اگه بابام فوت نمیکرد شاید بهش فرصت میدادم ولی الان دیگه نه

چون تو پیام ها به مامانم گفته بود پدرشون مهریه سنگین گفتن

۱۱۴ تا سنگینه؟؟؟؟؟

منم جواب دادم چیزی تغییر نکرده جز نبود پدرشون

یعنی ما شرایطمون هنوزم همونه

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

شاید فک کردن بچه یتیم گیر آوردن میتونن تا میتونن بچزوننش و هر کاری دلشون میخواد بکنن کسیم نیست که حم ...

من کلا دختر مستقلیم

۳۰ سالمه بچه نیستم

خدا رحمت کنه پدرمو برامون ملک و املاک گذاشته

اما مادرم انشالله ۱۲۰ سال عمر کنه زنده و ما تا زمانی که مادرمون زندس دنبال ارث و میراث نیستیم

من فک میکنم اینا الان اومدن جلو که بی سروصدا مراسم بگیرن و خرج و مخارج نکنن

و اینکه من عمو بزرگ دارم و به شدت از پدرم سخت گیر تره

یعنی اینکه اونا این دفعه با عموم طرفن

چهار چوب گر چیه

تو اصطلاح روانشناسی یعنی اگه قراره یه کاری انجام بدم باید انجام بدم .یعنی ادم سختگیریم

فکر کنم دوراشو زده ودوباره برگشته ..کم توقع ترازشما پیدا نکرده ..خدا پدر نازنینتون رو بیامرزه ..بقای ...

فدای مهربونیات

اگه بابام فوت نمیکرد شاید بهش فرصت میدادم ولی الان دیگه نه چون تو پیام ها به مامانم گفته بود پدرشون ...

خب گفتید شرایطمون همونه اونا چی گفتن؟ این بار قبول کردن؟

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
خب گفتید شرایطمون همونه اونا چی گفتن؟ این بار قبول کردن؟

مامانش به روی خودش نیاورد .گفت یک بار دیگه با دختر خانومتون صحبت کنید اگه اجازه میدن دوباره بیاییم

مامان منم نوشت میگم عموش باهاش صحبت کنه

گفت منتظر خبر خوب از سمت شماییم

فدای مهربونیات

فداات عزیزم ..مواظب خودت باش ..اینروزا میگذره ..بهترش میاد 🫂🫂

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

مامانش به روی خودش نیاورد .گفت یک بار دیگه با دختر خانومتون صحبت کنید اگه اجازه میدن دوباره بیاییم م ...

اگه به نظرت اون قدر خوبی هاشون زیاده که ارزششو داشته باشه یه فرصت بدی بگو پسره بره پیش عموت عموت باهاش صحبت کنه بعدم خیلی جدی و با حساسیت بررسی کن ببین مناسبت هست یا نه و حتما تحت نظر مشاور

ولی اگه می بینی به دردت نمی خورن که ولش کن. قبلا چرا دو سال طولش دادن تو شش ماهم می شه یکیو به نتیجه رسید که به درد می خوره یا نه

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
من کلا دختر مستقلیم ۳۰ سالمه بچه نیستم خدا رحمت کنه پدرمو برامون ملک و املاک گذاشته اما مادرم انشالل ...

همسن هستیم که، بیخیال آدمی بشو که وقتی بهش نیاز داشتی ناز میکرد برات

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
همسن هستیم که، بیخیال آدمی بشو که وقتی بهش نیاز داشتی ناز میکرد برات

اره بهش گفتم الان که بابام فوت کرده تو باید کنارم میبودی

میگفت من خواستم تو نزاشتی

گفتم چه تلاشی کردی؟ با پیام دادن و عذرخواهی کردن؟

تو که محل کار و محل زندگی منو میدونستی میتونستی بیایی ببینی منو

اما از ترس اینکه ضایع کنمش نمیاد

میخواد با زنگ و پیام دل منو بدست بیاره

اینم بگم تو این دوسال منو رستوران نبرده نهایتا کافه های ارزون قیمت

ردش کن بره از الان سر اینا بحثه وای به خال بعدا

قانون زندگی من ۱-دنیا به درد نمیخوره ۲-گذر زمان همه چیو درست میکنه ۳- برا ۵۰٫۶۰سال این دنیا که مثه برق باد میره ارزش دل شکستن جلو زدن نداره۴-بچه دار نشم ۵- اصن هرچی تو بگی درسته حاجی ۶- حوصله بحث ندارم۷- مد آخر کفن است خونه اخرمقبره هیچی با خودمون ازین دنیای لجن زده نمیبریم اونور نهایت یه تیکه پارچه و یه متر جاس که همونم بدرد نمیخوره ۸-فقط اعمال آدمه که تو این دنیا و اخرت بدرد میخوره ۹-اصن ولم کن