2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رابطه ای که از طرف دلخور باشی و از دلت در نیاره هیچ بدرد نمیخوره چون این مسئله کش پیدا میکنه و تنها ...

اره تنها راه ارتباطیش با من تو اینستا که بلاکش نکردم هر روز پیام و ویدیو های خواستن میفرسته

من پروندشو بسته بودم

از اینکه مادرش الان یادش اومده که من وجود دارم

از این ناراحتم

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

به هیچ عنوان به خاستگاریش توجه نکنبه درد نمیخوره ، نشون میده اولویتش نیستیانشالله خیلی بهتر از این ...

پسر خالم که معرف بود بابت معرفی همچین اشغالی از من عذرخواهی کرد

و بهش گفته بود من اگه پارتنرم همچین مشکلی براش پیش میومد با خانوادم هر کجای دنیا میبود میرفتیم برای تسلیت

نه اینکه شما زنگ زدین برای خواستگاری

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

اره ولی از اینکه الان سروکلشون پیدا شده ناراحتم

فعلا شرایط مناسبی واسه تصمیم گیری نیست یکم به خودتون زمان بدید

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

فعلا شرایط مناسبی واسه تصمیم گیری نیست یکم به خودتون زمان بدید

درسته فعلا درگیر داغی هستم که رو قلبمه

درسته فعلا درگیر داغی هستم که رو قلبمه

خدا پدرتون رو بیامرزه و به شما و خانوادتون صبر بده. فعلا خودتون رو درگیر کسی نکنید تا یکم زمان بگذره حالتون بهتر بشه.

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

خدا پدرتون رو بیامرزه و به شما و خانوادتون صبر بده. فعلا خودتون رو درگیر کسی نکنید تا یکم زمان بگذره ...

ممنونم

بله حتما

پسر خالم که معرف بود بابت معرفی همچین اشغالی از من عذرخواهی کرد و بهش گفته بود من اگه پارتنرم همچین ...

آره پسرخالتم متوجه شده این آدم به درد زندگی کردن مشترک با تو نیست. انشالله خیلی بهتر از این سر راهت قرار میگیره کسی که اولویتش تو باشی ...