2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست
من باشم قبول نمیکنم

منم ناراحتم تو اون دوسال به همه خواستگارام نه گفتم اگه یکیشونو قبول میکردم بابام آرزو به دل نمیذاشتم که عروسی منو ندید

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا اومده بودن خواستگاری به مامانم گفتن عقد و عروسی یکی بگیریم که مامانم گفت باید باباش تصمیم بگی ...

ببین منم سر روز دختر بحثم شد باهاش کات کردم چون برگشت گفت ایشالا روز زن برات کادو بخرم

انگار من الان ارزش نداشتم!!! یه گل سر یه گل...

خلاصه که دقت کن

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

منم ناراحتم تو اون دوسال به همه خواستگارام نه گفتم اگه یکیشونو قبول میکردم بابام آرزو به دل نمیذاشتم ...

خدا بیامرزه ولی اینجوری فکر نکن حتما یه خیری توش بوده ، انشالله یه ادم خوب قسمتت بشه

دو سال برای آشنایی که معرف داشته برای خواستگاری خیلی زیاد

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

یعنی دو سال رفت و آمد داشتید؟به نتیجه نرسیدی تو این مدت که مناسبت هست یا نه؟

تو این دوسال بحث جدال داشتیم فقط فقط به خاطر اینکه وقت نمیزاشت برام

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

پول داشته باشه کافیه... خیلی همینو هم ندارن...

پولی که خرج کارهای واجب نشه وآبروتو حفظ کنه ..اصلا ارزش نداره ..نمیگیم بره برادختر خانم الماس بخره ..لااقل یه هدیه که میتونست بخره ..تواین دوسال یه رستوران که میشد ببره ..ایشون کیس مناسبی واسه ازدواج بااین خانم نیست

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

اگه کمبود شوهر اومده گزینه خوبیه، وگرنه دکمه اشو بزن

نه کمبود نیست .دلم از پرووووگریشون میسوزه .بابای من الان سه ماه فوت کرده چرا به خودشون اجازه دادن پیشنهاد ازدواج بدن .چرا همچین پیگیری مادرش تو این دوسال نکرد

عزیزم وقتی همه دنیا مال خودش باشه اما شعور نداشته باشه ذره ایش رو با کسی قسمت کنه چه فایده داره؟!

میدونی من ادم چهار چوب گریم اما اون خیلی بیخیال بود

تو این دوسال بحث جدال داشتیم فقط فقط به خاطر اینکه وقت نمیزاشت برام

اگه ویژگی منفی داره که خط قرمزت بوده که ردش کن ولی اگه مطمئن نیستی با یه مشاور صحبت کن یا دوباره بهش فرصت بده بعد بررسی اش کن ولی احساسی نشو و با دید عقلانی بررسی اش کن و صحبت کنید ولی وارد فضای ابراز علاقه و .... نشو حتما هم پیش مشاور برید تا مطمئن بشی به دردت می خوره یا نه

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
عزیزم شما اولویت ایشون نیستید ...وگرنه احترامتو نگه میداشت ..خرجت میکرد..هدیه واست میخرید..این ازدوا ...

اره ولی از اینکه الان سروکلشون پیدا شده ناراحتم

نه کمبود نیست .دلم از پرووووگریشون میسوزه .بابای من الان سه ماه فوت کرده چرا به خودشون اجازه دادن پی ...

شاید فک کردن بچه یتیم گیر آوردن میتونن تا میتونن بچزوننش و هر کاری دلشون میخواد بکنن کسیم نیست که حمایتت کنه، شایدم فک کردن بهت ارث و میراث میرسه واسه اون دندون تیز کردن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
ببین منم سر روز دختر بحثم شد باهاش کات کردم چون برگشت گفت ایشالا روز زن برات کادو بخرمانگار من الان ...

من خودم شاغلم و درآمدم خوبه

قطعا برای خودم بهترینارو میخرم

ولی آخه بگو پسره بی بخار چجوری دل دختر چشم و دل سیر و باید بدست بیاری ؟

اره ولی از اینکه الان سروکلشون پیدا شده ناراحتم

فکر کنم دوراشو زده ودوباره برگشته ..کم توقع ترازشما پیدا نکرده ..خدا پدر نازنینتون رو بیامرزه ..بقای عمر بازماندگانشون باشه ...اصلا به این مرد فکرم نکن..انشالله بهترینش قسمتت میشه 😊😊🌷🌷🌷دعای پدرت بدرقه زندگیته

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر