2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتار شوهرم مشکوکه خدا لعنتش کنه انقدر بارها مچشو گرفتم دیگه زرنگ شده نمیتونم سر از کاراش در بیارم ک

چه نسبتی با هم دارن؟

اگه فامیل نزدیک هستن خون به پا میشه

بگو شرم کن

دست از بی غیرتی بردار

بنده خدا خیلی ساده ای مردا الان نود درصدشون گوشی مخفی دارن زرنگ شدن کسی که بخواد بی راهه بره میره ات ...

خیلی سخته برام ، اونا منو نادیده میگیرن منو تحقیر میکنن این کارشون بی احترامی بزرگی برام

گلم معلومه که صد در صد داره خیانت میکنه اصلا شک نکن ریلکس باش باهاش اگه حتی متنفری ازش خوب رفتار کن ...

دعوا کردیم اومدم خونه مادرم البته نیومدم بمونم قهر امشب یا فردا میرم اما دعوا کردیم زدم بیرون نمیتونم دیگه

بنده خدا خیلی ساده ای مردا الان نود درصدشون گوشی مخفی دارن زرنگ شدن کسی که بخواد بی راهه بره میره ات ...

یاداون کلیپه افتادم که درمورد تراپی مناطق محروم هست

خیلی باحال گفتی ،حرفات آدمو تشویق به بی خیالی میکنه

من همسرم ازم ۱۶ سال بزرگتره ۱۸ سالمه مایلی مشکلداریم ولی من دیروز سر یسری کاراش قهر کردم اومدم خون ب ...

چرا با یه ادم که جای پدرته تقریبا ازدواج کردی؟ پول هم که نداره. هول هم هست

عزیزم میتونی جدا شب البته اگه بچه نداری

اهااا شوهرم داره کارت راحت تره میتونی با سیمکارت بی نام همه چیو ب شوهرش بگی بدبین شه مطمعنن مچشو میگ ...

سیمکارت بی نام ندارم، سیمکارتی دارم ب اسم خودمه ولی کسی شمارش نداره ، نمیشه باهمین پیام بدم؟

همون مواقع که مچش رو گرفتی اگه به شوهرش می گفتی بهتر بود

الان مدرک نباشه و همه چیو پاک کرده باشن الکی آرامشت رو به هم می ریزی

یا دوباره مدرک جمع کن

یا فعلا منتظر باش تا گندش دربیاد

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

آدرسشو دارم منتها نمیخوام آبروریزی از طرف من باشه میخوام شوهرش بفهمه اون دست بکار شه اما نمیخوامم بف ...

دختر عمم منم همینکارو کرد .فکرت درسته توچرا خودتو بده کنی .بنداز گردن شوهر زنه .کاسه کوزه سرشون بشکنه اونم با سند و مدرک

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

چرا با یه ادم که جای پدرته تقریبا ازدواج کردی؟ پول هم که نداره. هول هم هستعزیزم میتونی جدا شب البته ...

پول داره تقریبا فقط خسیسه من اسگل بودم باهاش ازدواج کردم اره میخوام طلاق بگیرم

خیلی سخته برام ، اونا منو نادیده میگیرن منو تحقیر میکنن این کارشون بی احترامی بزرگی برام

واا چه تحقیری چرا اینجوری فکر میکنی اون برای شوهرت به میان وعده هست

ببین فقط یه راه داری بری به زنه بگی و بگی مدرک دارم و به شوهرت میگم

اصلا جلو شوهرت ضعف نشون نده بگو اگه چیزی ازت ببینم تمام و کمال حقمو میگیرم میرم از زندگیت

و اینکه تا میتونی پس انداز کن به خودت برس بندازش زیر قرض و وام انقدر بدبختش کن تا فقط به فکر سیر کردن شکم خودت و بچه هات باشه

در آخرم عزیزم متاسفانه زمونه همین شده کاری از دست تو برنمیاد مرد خوب دیگه نسلش موند برای نسل بابابزرگامون، الان مرد خوب مردیه که یا زنش خیلی گیجه لو نرفته یا خودش خیلی تیز