2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 84 پست
دعوا کردیم اومدم خونه مادرم البته نیومدم بمونم قهر امشب یا فردا میرم اما دعوا کردیم زدم بیرون نمیتون ...

توروخدا دیوونه بازی در نیار برو خونت یه غذای خوب بپز بزار جلوش بگو عشقم روت حساسم نمیخوام با کسی باشی خودتو بزن به بیخیالی تا یه مدت که خیالش راحت شد یواش رمز گوشیش نگاه کن یه شب نخواب تا خوابید یک ساعت بعدش گوشیش بردار چک کن عکس بگیر نگه دار بعدم به بهونه های مختلف ازش پول بکن برو موهات خوشگل کن رنگ کن نمیدونم لباس بخر ناخن بکار فقط ازش پول بکن جمع کن اگه طلا داری بردار بعدم به شب خوب تصمیمت بگیر عکسا بفرس برای همسر اون خانوم خودتم برو خونه مادرت مدارک بده دست وکیل طلاق بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهرم ۱۳ سال ازم بزرگتره از سر خودش و جد آبادشو سرترم

ماچ بهت عزیزم اصلا برات مهم نباشه فقط مدرک جمه کن الان به روی خودت نیار حواسش جمع میشه

منم امشب چون خیلی خسیسه از کارتش ۱۰ تومن کش رفتم گفتم بسوز نکبت

یاداون کلیپه افتادم که درمورد تراپی مناطق محروم هست خیلی باحال گفتی ،حرفات آدمو تشویق به بی خیالی می ...

متأسفانه واقعیته

با از بین بردن خودت کک آدم خیانتکار و لاشی نمیگزه

مردا خیانت کار هستن،مردا تنوع طلبن،زنها طوری افریده شدن مثل گل،مردها اونها رو ب چشم یه موجود ماورایی میبینن تا انسان،زنها مثل گل بو دارن،مثل زنگین کمون تنوع رنگی دارن،چطور بگم متوجه شی،و اما مردها اصولا طوری افریده شدن که فکر عشق نیستن،مردا خیلیاشون متعهد وپایبند نیستن،مثل زنها با محبت و متوجه نیستن،زن دلسوز میشه،بدبخت میشه،ولی مردا چارچوبی ندارن،فقط شما نیستی بی مهری دیدی،چون بچه ت دخترم هست زیرپای زنای هرزه نندازش همینکه گفتی بهش بذه گوشی شوهرتون بیاره،کاش زنها دستشون تو جیب خودشون باشه یا همسرشون معنی غیرت و سقف و زندگی و خانواده رو میدونس،خانواده که از هم بپاشه،جامعه میشه جنگل،یعنی هیییچ رحمی نمیمونه،شما خودت اروم کن،بیخیالشو،رو خودت کار کن،میگم که مردا عاشق نمیشن،اخر عشقشون میخوان بکشن ب رابطه جنسی دیگ،نمیخواد زنه رو بذاره لای دفتر خاطراتش یا رو چشمش بذاره که،تو هم کمی ب خودت ازادی بده بهاطر سلامت روانت تا بتونی دخترت با خوبی بزرگ کنی،نمیگم دوست شو با کسی،نه ولی با چشمات نگاه کن و ادمایی که درگیرت میشن رو ببین،ببین که تو هم قدرتشو داری اونوقت دیگ ب شوهرت و اون زن دله غبطه نمیخوری احساس عجز و ناتوانی نمیکنی،غرورت بساز،مردا دنبال زنی هستن که دست نیافتی و کم باشه براشون،ما میریم میشیم مادر و مادربزرگ سوهرامون،مردا رو نباید درک کرد،خودتو درک کن،☝🏼🌹مواظب خودتم باش،همچنین مواظب دخترت که مثل گل ،قشنگه🌹،روحش لطیف مواظب روحیه جفتتون باش🫂❤️وقتی بفهمی تو هم خاطر خواه و طالب داری یه جوری مثل شوهرت زیرپوستی میتونی بهش ریشخند کنی همونطور که اون سرنوشت تو و دختر ب بازی و مسخره گرفته،اکثر مردا محترمانه بگم عقلشون ب کار نمیبرن،راهی رو میرن و ب تهشم فک نمیکنن،خودت رو ببین، خودتو بشناس مغرور شو،عوض شو،خونه ت رو سردنکن ولی درونت رو عوض کن،اون ته انتخابش معلوم یه زن هرزجهنمی که شوهر داذه هوار میشه رو اشیونه خراب کسی دیگ،مشخص اون از اینم بی عقل تر،دوتا مهندس و دانشمندکه میخوتن دنیا رو بترکونن و اباد کنن؟؟؟؟؟نه بابا دوتا نادان،اما تو چی؟بدون که هر لحظه قدرت تو مشت توست☝🏼❤️

از شماره ای ک تازه خریدم کسی ندارتش بنظرت پیام به شوهر زنه بدم میترسم کسی بفهمه من بودم

یه چیز بگم ؟

دوستمون خوب گفت خودت ارتقا بده

ببین تا میتونی از شوهرت پول بکیر طلا بخر ،بده آدم مورد اعتماد نگه داره

برو یه حرفه یاد بگیر مثل آرایشگری یا هرچیزی

بعد که دستت به دهنت رسید طلاق بکیر

الان با شوهرت دعوا کنی فقط روان خودت و بچه هات آسیب میبینه

ممکنه بچه هات از خونه بیزار شن

از اطرافیانم دیدم با دعوا پدر ومادر به خاطر خیانت آقا ،پسر دسته گل شون که همه با توجه به هوشش میگفتن یه کاره مملکت میشه اعتیاد پیدا کرده ،به خدا یه پسری بود که الان وقتی میگم قلبم تیر میکشه

سیمکارت بی نام ندارم، سیمکارتی دارم ب اسم خودمه ولی کسی شمارش نداره ، نمیشه باهمین پیام بدم؟

نه فورا میرند دفتر قضایی و اونجا میگند به اسم چه کسی هست. میتونی تلگرام نصب کنی و شماره ت را مخفی کنی و به اکانت شوهرش پیام بدی

یه سوال واقعا مطمئنی یا حدس میزنی با این زن باشه

دیگه فرقی نمیکنه عزیزم ، دیگه خیلی نزدیکن ، بنظرت از این شمارم ک کسی ندارتش پیام بدم شوهر زنه یانه م ...

از شمارت پیام نده آشنا داشته باشه میتونه اسم و فامیلت رو دربیاره

ایدی تلگرام که شمارتو پنهان کرده باشی از همه چی مطمئن تره

سیمکارت بی نام ندارم، سیمکارتی دارم ب اسم خودمه ولی کسی شمارش نداره ، نمیشه باهمین پیام بدم؟

نه واست دردسر میشه قطعا وقتی شوهرش پیاماتو ببینه پیگیر میشه ببینه کیه ، بنظر من برین تو زندگیش هرزه رو ک شوهرش طلاقش بده.

همین سیمکارت فروشیا اکثرا سیمکارت بی نام میفروشن

هر طوری شده برو روی اکانت شوهرت بدون اینکه بدونه ببین کی قرار اینا میزارن همون روز برو عکس بگیر واسه شوهره بفرس

همچین ریسکی نکنی با خط بنام خودت پیام بدی دردسر میشه

متأسفانه واقعیته با از بین بردن خودت کک آدم خیانتکار و لاشی نمیگزه

بله درست میگی

شوهر خواهر شوهرم تور زیارتی زده بود ،زن صیغه کرده بود یه ماه باهاش تو عراق هم زیارت کرده بود هم سیاحت

بنده خدا خواهر شوهرم یه هفته قهر کرد به خاطر بچه ش برگشت ،الان هم شوهرش به بهانه کار رفته ترکیه

کسی که تو عراق این کار کرده دیگه ترکیه جای خود دارد