2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 84 پست
عزیزم من هفت ساله دارم میجنگم شوهرم کرم داره ، نخ ب زنه میده ولی زنه هم نخرو میگیره ، دیگع وقتشه شوه ...

شما خودت داری میگی شوهرت به اون نخ میده

اصلنم زنیکه هرزه بده

نظرم اینه اول باید از نزدیکترین کس به خودم شروع کنم ک به من و بچم تعهد داره والا اون هرزه ک پنهون کاری نمیخاد اگر مطمعنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگه صبر و حوصله داری بازی راه بنداز باهاشون

بازی روانی!

چندتا خط بگیر از این سیمکارت فروشیا که بی نامه

اول پیام بده به زنه بترسونش که آره شوهرت میدونه با فلانی هستی بعد خطو در بیار چندروز بعد باز پیام بده که زنه روانی شه

همین بلاام سر شوهرت بیار

در آخرم به زنه بگو مدرک ازت دارم بیا فلان جا ببینمت نیای مدرکارو پخش میکنم تو کل شهر

به شوهرتم همینو بگو جفتشون که اومدن سرقرار همزمان با شوهره با ی خط دیگه هماهنگ کن که بیا فلان جا زنتو جمع کن

اسکرین شات از پیاماشون دارم نمیتونم اینکارو کنم میدونم شوهر زنه میزنه بسرش اونوقت شوهر منو میکشه ک ب ...

ببین من یه تجربه همینطور نزدیکم بوده که مرد و زن فامیل باهم بودن و هر دو متاهل و بچه دار

اول برو با یه وکیل خوب صحبت کن اگه پولش رو نداری هم طلایی چیزی بفروش تا بتونی پولش رو جور کنی

بعد اون وکیله زنگ میزنه به شوهر زنه و میکشونتش دفترش و ۳نفری باهم برنامه بچینین. در نهایت پای دوتای اونا گیره

برا من وکیله به مرده دوربین داده بود با حکم دادگاه و مرده فیلم زنش و مرده رو ظبط کرده بود الان هر دو تو زندانن و حکمشون قصاصه الیته میتونه حکم قصاصش رو با مرداخت ۱۵.۱۶ ميليارد بخره

و ظبط صدا برا هیچ ارگانی اعم از دادگاه و پلیس و... مدرک نیست فقط فیلم

اونم فقط با اجازه دادگاه که اگه وکیل بگیری برات حلش میکنه

تازه حتی میتونی با اون مرده شریکی وکیل بگیرین چون پروندتون یکیه

به صورت پنهانی تمامی مراحل طی میشه تا زمان دستگیری پس نترس

میخندید و در نگاهش غمی میرقصید.🍃🎭

با سیم کارتت پیام یا اسم ام اس نده

میتونه از طریق شماره پیدا کنه اسمتو

شما با پیام رسانها بهشون پیام بده مدارک رو بفرست و اون خودش میدونه چیکار کنه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

در این حدم نیست ، زنه خیلی مواظبه ک شوهره نتونست ۱۲ساله مچ زنشو بگیره

انشاالله به حق ماه محرم اون زن رسوای دو عالم بشه

خدا دیر گیره ولی شیرگیره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بخاطر بچهام اگ وجه شوهرم پیش کل شهر خراب شه ک با چه فامیلیه دیگه هیچکس عرضه ی سگی ب بچهای من نمیزاره

مگه بچه هات چندسالشونه

نهایتش از اون شهر میری

بعدشم مردم بعد ۲.۳ماه همه چیو فراموش میکنن و بچه هات چه گناهی کردن که به پای اونا نوشته بشه مطمئن باش اگه بمونی و بسوزی بعد ها همین بچه ها بخاطر زندگی پر از تنش و افتضاحی که دارن سرزنشت میکنن چون هیچکس دوست نداره حامیش هرزه باشه

میخندید و در نگاهش غمی میرقصید.🍃🎭

چرا میترسی از اینکه پای تو وسط بیاد کسی که باید بترسه شوهر خراب و اون زنه خرابه ن تو

دقیقا اصلا نمیتونم درک کنم

دیگه این آخر خطه بابا شوهره خیانت کرده به زندگی چند سالش با وجود چنتا بچه

اون هرزه ام باید روزگارش سیاهتر از تو بشه بسه همین.

دیگه فرقی نمیکنه عزیزم ، دیگه خیلی نزدیکن ، بنظرت از این شمارم ک کسی ندارتش پیام بدم شوهر زنه یانه م ...

یه شخص سوم قابل اعتماد نداری که شوهرت باهاش اصلا ارتباطی نداشته باشه...مثلاً دوست صمیمی...زن باشه بهتره؟