2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اول به حساب شوهرت برس بعد اونیکی

عزیزم من هفت ساله دارم میجنگم شوهرم کرم داره ، نخ ب زنه میده ولی زنه هم نخرو میگیره ، دیگع وقتشه شوهر زنه بفهمه اما نمیدونم چطور ک پای من وسط نیاد

نه فورا میرند دفتر قضایی و اونجا میگند به اسم چه کسی هست. میتونی تلگرام نصب کنی و شماره ت را مخفی کن ...

مطمعنم با این زنه است ولی امشب باز بهش شک کردم ک بازم داره تکرار میکنه یانه

برو به شوهر زنه همه چیو بگو ولی حتما حداقل شاتی از صفحه چت و شماره زنه داشته باش به فکر آبروی جانور دوپات هم نباش اگه مرده بتونه مچ شوهرت رو با زنش بگیره

دادگاه حکم قصاص بشون میده

اونوقت بشین و لذت ببر

میخندید و در نگاهش غمی میرقصید.🍃🎭

از شمارت پیام نده آشنا داشته باشه میتونه اسم و فامیلت رو دربیاره ایدی تلگرام که شمارتو پنهان کرده با ...

تلگرام نداره اخه ، شوهره ایتا و بله و واتساپ داره تو اون دوتاهم آیدی نزده ک با آیدی پیام بذم

ببین من این چیزا رو نمیدونم و درک میکنم که خیلی حس بدی داره و توی شرایط بدی هستی و امیدوارم هرچه زود ...

ایشون اگه اینکارو انجام داده بخاطر شرایطش بوده و آینده همون بچه که ی پدر حداقل بالاسرش باشه

وگرنه صد سال سیاه نمیخاد نگذشته به اون مرد بیافته

برو به شوهر زنه همه چیو بگو ولی حتما حداقل شاتی از صفحه چت و شماره زنه داشته باش به فکر آبروی جانور ...

اسکرین شات از پیاماشون دارم نمیتونم اینکارو کنم میدونم شوهر زنه میزنه بسرش

اونوقت شوهر منو میکشه ک بفهمه من اینکارو کردم من میخوام یجوری بهش بگم کسی نفهمه منم

عزیزم من هفت ساله دارم میجنگم شوهرم کرم داره ، نخ ب زنه میده ولی زنه هم نخرو میگیره ، دیگع وقتشه شوه ...

چرا میترسی از اینکه پای تو وسط بیاد

کسی که باید بترسه شوهر خراب و اون زنه خرابه ن تو

میخندید و در نگاهش غمی میرقصید.🍃🎭

شوهرم پول نمیده انقدر کلا فقط یارانه بامنه

خب مجبوری بهش کلک بزنی متاسفانه

برو خرید اگه پنج میلیون شد بگو هشت میلیون

برو آرایشگاه اگه یه میلیون شد بگو یک و نیم

عروسی دعوت شدین لباس از خواهرت اگه رفتی ،بگو هشت میلیون خریدم

زیادی حرف زد بگو اون طرف بهت مفتی سرویس نمیده که حتما خرجش میکنی

پس حتما داری

چرا میترسی از اینکه پای تو وسط بیاد کسی که باید بترسه شوهر خراب و اون زنه خرابه ن تو

بخاطر بچهام اگ وجه شوهرم پیش کل شهر خراب شه ک با چه فامیلیه دیگه هیچکس عرضه ی سگی ب بچهای من نمیزاره