2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا زودتر به شوهر زنه نگفتی؟

خیلی فامیل نزدیکن خیلی از دعوا و خون ریزی میترسم از طرفی سه تا بچه کوچیک دارم نمیخوام پدرشون بی آبروشه فردا روزی کسی حتی بچهامم بخاطر پدرشون ادم حساب نکنن

بنده خدا خیلی ساده ای

مردا الان نود درصدشون گوشی مخفی دارن زرنگ شدن

کسی که بخواد بی راهه بره میره اتفاقا با این کارا تحفه خان رو تشویق میکنی

مهم نباشه برات ک...ری که شب تو باس.ن تو باشه فردا تو دهن یکی دیگه این همه ارزش حرص خوردنو نداره آدما میرن دنبال لیاقتشون

پیشنهادم برات اینه که به جای اینکه تمرکزتو بزاری رو اون بزار رو خودت انقدر خودتو دست بالا بگیر که اصلا زنده مردش هم برات مهم نباشه چه برسه به عیاش بازیاش

گلم معلومه که صد در صد داره خیانت میکنه اصلا شک نکن ریلکس باش باهاش اگه حتی متنفری ازش خوب رفتار کن کم کم مدرک جمع کن سعی کن رمزش یاد بگیری شب بیدار بمونم گوشیش بردار عکس بگیر بفرس برای شوهر زنه بعدم تو این مدت برای خودت پول جمع کن و مدرک و طلاق بگیر خودتو خیلی ریلکس نشون بده و عاشقانه رفتار کن و ازش پول بکن تو این مدت احمق بازی در نیار توروخدا

آدرسشو دارم منتها نمیخوام آبروریزی از طرف من باشه میخوام شوهرش بفهمه اون دست بکار شه اما نمیخوامم بف ...

اهااا شوهرم داره کارت راحت تره

میتونی با سیمکارت بی نام همه چیو ب شوهرش بگی بدبین شه

مطمعنن مچشو میگیره . هیچ واکنشی نشون نده انگار ن انگار چیزی میدونی ببین شوهرت کی قراری چیزی میزاره مدرک جمع کن همرو بفرس واسه شوهرش

منم روانی شدم بقران ، میتونی تعریف کنی داستانتو؟

من همسرم ازم ۱۶ سال بزرگتره ۱۸ سالمه مایلی مشکلداریم ولی من دیروز سر یسری کاراش قهر کردم اومدم خون بابام نه پیام داده ن هیچی ک کجا رفی کجایی بعد همش آنلاین همه جا اکانت جدید زده بعدم مت میدیدم همش پیام میاد گوشیش میگفت نمیدونم خودشون پیام میدن تا یه اسکرین دیدم تو گوشیش ک زنه میگفت عاشقتم و اینم لاس میزد و پیامآور پاک کرده بود منم قاطی کردم ک چرا پاک کردی گفت من نمیدونم دستم خورده یعنی همش به همه پیام میده آخرش ک پاک میشه میگه نمیدونم هنگ کرده خودش پاک شده چند روز پیش یکی زنگ زد مرد بود به شوهرم گفت چرا مزاحم زنم شدی دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی زرنگه مدرک نمیده دستم