2777
2789
عنوان

زن داداشم😒

339 بازدید | 54 پست

مادرم زن خوبیه فقط یه خصلت بدی داره اینکه از لحاظ حجاب گیر میده من خودم مجردی نمیتونستم یه لباس به سلیقه خودم بخرم .

مادرم حتی شب ها با روسری میخوابه 🤕عادت کرده

عقایدش هم قابل تغییرنیست.

یه داداش دارم اونم تو این جو خانوادگی بزرگ شده چون من ارایش نمیکردم ولباسم همیشه پوشیده بود و..فکر میکنه همه باید اونجوری باشن تو ذهنش جا نیفتاده

من ازدواج کردم راحت شدم اما زن داداشم گیر افتاده 🫤چندباری هم باهاشون صحبت کردم اما تاثیری نداشت.

اینم بگم زن داداشم برای فرار از خانواده با برادرم ازدواج کرد فامیل هستیم وشناخت قبلی داشت.

پیشنهادتون چیه

وطنم🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حقیقتا دلم براش سوخت

والا ایده ای به ذهنم نمیرسه خونوادت خیلی سفت و سخت بنظر میان

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

عه من خانوادم نمیزارن یک کراپ بپوشم مامان من روسری داره من تا کوچه نمیتونم برم مانتو بلند با چادر لباسمم نمیتونمم خودم انتخاب کنم آرایش لوازم آرایشی تو عمرم ندیدم تو عمرم پیتزا نخوردم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

عه من خانوادم نمیزارن یک کراپ بپوشم مامان من روسری داره من تا کوچه نمیتونم برم مانتو بلند با چادر لب ...

امان از این خوانواده ها

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

امان از این خوانواده ها

هعی این به کنار من مادرم چند سال پیش دیونه شد چاقو کتک خوردم قرص میخوره اما ترسش تا ابد باهامه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

یه سوال وقتی زن داداشت شناخت قبلی داشته و قبول کرده

الان چرا ناراحته؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨