2777
2789
عنوان

زن داداشم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درسته میشناخت اما اونم حق داره چیزی که میخاد بپوشه نمیگم لخت بشه ولی حداقل زیاد گیر ندن

من خودم اصلا به حجاب اعتقاد ندارم اما دبه بعد ازدواج درست نیست

خدایا کسی رو وارد زندگیم کن که بتونم خوش بختش کنم
هعی این به کنار من مادرم چند سال پیش دیونه شد چاقو کتک خوردم قرص میخوره اما ترسش تا ابد باهامه

زن داداش منم قبلن اینجوری بود .نسبت ب خانواده خودش که خیلی بهترن گفت اونجا هرروز کتک میخوردم حتی چندبار دست وپام شکسته و...یا فحشم میدادن ...خانواده من اهل کتک وفحاشی و...نیستن فقط رو حجاب لعنتی گیر دادن

وطنم🖤

هعی این به کنار من مادرم چند سال پیش دیونه شد چاقو کتک خوردم قرص میخوره اما ترسش تا ابد باهامه

وایییicon بمیرم برات

این چه دنیای نکبتی ایه

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

پوشش خودت چطوریه ؟

مگه داداشت الان تو رو نمیبینه بزاره خانومش اونجوری بپوشه

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

شاید چون منو میبینه که شوهرم گیر نمیده.زیاد خودش مقایسه میکنه

مگه شوهرت رو مامانت بزرگ کرده

مسلما عقاید و تفکرات شوهرت و داداشت زمین تا آسمون فرق داره چون تودوتا خانواده جدا زندگی کردن و بزرگ شدن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
واییی بمیرم برات این چه دنیای نکبتی ایه

خدا نکنه حالا یک پارتنر دارم آدم خوبیه یواشکی چت میکنیم یکبار از بیمارستان از دور دیدمش همه میگن کات کن میدونی اگه کات کنم یک ذره امیدم میره ولی چه کنم که لیاقتش ندارم من بدبختم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مگه از قبل ظاهر و تیپ زن داداشتو ندیده بودن؟

خانواده من مخالف ازدواج بودن با داداشم فرار کرد مجبورشدیم عقد کنن.

الانم با خانواده خودش قطع رابطه س گفت هیچوقت نمیخام ببینمشون اینقدر عذابم دادن پدرش اومد امضا کرد ورفت

وطنم🖤

باید کم کم رو مخ شوهره کار کنه، هی بگه و اون درست میشه بلاخره. بگه اتفاقی نمی افته ارایش کنم.. ان ...

ارایش گیر نمیده فقط از لباس کوتاه بدشون میاد میگن بازد رو زانو باشه

وطنم🖤