2777
2789
عنوان

زن داداشم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست
خدا نکنه حالا یک پارتنر دارم آدم خوبیه یواشکی چت میکنیم یکبار از بیمارستان از دور دیدمش همه میگن کات ...

چرا لیاقت نداشته باشی

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

خانواده من مخالف ازدواج بودن با داداشم فرار کرد مجبورشدیم عقد کنن.الانم با خانواده خودش قطع رابطه س ...

چندسالشونه؟اخه عجیبه پسرای امروزی تو خیابون دارن میبنن استایل دخترا چقدر تغییر کرده عجیبه برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کن حالم بد ب مرگ فکر میکنم هعی

چشم

به این چیزا فکر نکن ایشالا همه چیز درست میشه

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

من شومیز کوتاه میپوشم یا پیراهن.

خب داداشت که تو رو میبینه

باید یکم تغییر عقیده داده باشه باهاش بیشتر صحبت کن

یعنی در این حد نمیزاره ؟

من شومیز کوتاه میپوشم یا پیراهن.

خوبه بابا پوشش زن داداشت حالا فکر کردم چیشده مانتو میپوشه دیگه کم کم کوتاه ترش کنه با سیاست مثلاً یک رنگ بخره اول به چشم نیاد کت شلوار مشکی سرمه ای

تازه مانتو تا زانو زیاد هست شیک مجلسی باشه آرایشم که میکنه خوبه خوشبحالش

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

کاش زنداداشتون خودش بخواد و حجاب رو رعایت کنهیعنی خودش علاقمند بشه

خانواده م گیر میدن اما بیشتر ب زن داداشم من روم نمیشه بهش بگم اخه مادرش از لحاظ جنسی روابط متعدد داشت همه میشناختنش بیشتر بخاطر اون گیر میدن که مردم نگن عروس فلانی رو نگاه به مادرش رفته .مادرم دوستداره شبیه خودش بشه.

وطنم🖤

ارایش گیر نمیده فقط از لباس کوتاه بدشون میاد میگن بازد رو زانو باشه

خب دیگه خانوادت همچینم گیر نیستن

حالا لباس کوتاه نپوشه زنداداشت دیگه

تو خونه که بهش گیر نمیدن لباس بیرون رو اینجور میگن دیگه به قول خودش از خونه خودشون که خیلی بهتره...

تازه آرایشم گیر نمیدن یه چندسانت مانتوعه فقط....

چه عیبی داره....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕