2777
2789
عنوان

زن داداشم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست
خانواده م گیر میدن اما بیشتر ب زن داداشم من روم نمیشه بهش بگم اخه مادرش از لحاظ جنسی روابط متعدد داش ...

چقدر بد

به نظرم مادرتون نگرانه

ولی کاش با دلسوزی با عروستون صحبت کنه تا به حجاب علاقمند بشه

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خوبه بابا پوشش زن داداشت حالا فکر کردم چیشده مانتو میپوشه دیگه کم کم کوتاه ترش کنه با سیاست مثلاً ی ...

میدونی چیه اول که محدودیت زیاد داری این چیزا به چشمت نمیاد فقط دنبال یه سرپناه هستی بعد که بهش میرسی کم کم این چیزا برات بزرگ میشه .یعنی خودش گاهی میگه خوشبحالتون دعوا نمیکنید یا کتک کاری یا فحش و...من هرروز عذاب میکشیدم اونجا .الان که زندگیش افتاده رو روال عادی این چیزا براش مهم شده ناراحت میشه

وطنم🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر نمیزارن؟؟مجبورش میکنندبا چادر بگرده؟بزار خودشون حل کنن.دختره اخر مجبور میشه قبول کنه

نه چادر نیست شال میذاره با مانتو شلوار فقط مانتو وشومیز کوتاه بدشون میاد میگن باژد رو زانو باشه بلندیش.

وطنم🖤

خب دیگه خانوادت همچینم گیر نیستن حالا لباس کوتاه نپوشه زنداداشت دیگه تو خونه که بهش گیر نمیدن لباس ب ...

نمیدونم حالا که دارم با گذشته مقایسه میکنم خیلی زندگیش بهتره .ولی دلمم نمیاد اینجوری اذیت بشه من خودم خیلی عذاب کشیدم سر این مسایل

وطنم🖤

چقدر بدبه نظرم مادرتون نگرانه ولی کاش با دلسوزی با عروستون صحبت کنه تا به حجاب علاقمند بشه

اره عروسمون یبار خودش گفت تو هرچی بپوشی کسی بهت حرف نمیزنه چون مادرت میشناسن اما من چیزی بپوشم سریع میکن دختره فلانی رو نگاه.

پس بنظرتون با زن داداشم حرف بزنم قانعش کنم؟

وطنم🖤

اره عروسمون یبار خودش گفت تو هرچی بپوشی کسی بهت حرف نمیزنه چون مادرت میشناسن اما من چیزی بپوشم سریع ...

اوهوم

با نرمی صحبت کنین البته، دلسوزانه

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من کامل نخوندم اسی

اما تا جایی که من فهمیدم اگه فامیل هست پس تقریبا یک فرهنگ دارید و آشنا بود به شما، میتونست قبول نکنه

این که عروسه و خودش با اختیار قبول کرده

درضمن این رو هم میدونم هیچ دختر و پسری که از یک خانواده یا طایفه ی بسته، و محدود و با فرهنگ های خاص هستند نمیتونه بگه من طوری دیگه برخورد میکنم، باید اول مستقل بشه و ازشون جدا بشه وگرنه زندگیش جهنم میشه

عروس شما با اختیار از چاله خوش انداخته تو چاه

برادرتان هم عقیده و فرهنگش رو در میانسالی بعید میدونم تغییر بده

نمیدونم حالا که دارم با گذشته مقایسه میکنم خیلی زندگیش بهتره .ولی دلمم نمیاد اینجوری اذیت بشه من خود ...

من حس میکنم شما دیگه زیادی دارین بزرگش میکنین

بلاخره همه جا تفاوت نظر و سلیقه و فرهنگ و اخلاق هست بهتره یکم اونا کوتاه بیان و یکم شما نمیشه که فقط از سلایق و فرهنگ شما پیروی بشه و همه مثل شما بشن

به زنداداشت حتما همینو بگو

حالا که خانواده شوهرش خوبن دخالتی ندارن حرفی نمیزنن و کلی اخلاق خوبه دیگه که تو خانواده خودش نداشت و حتی به آرایشش هم گیر نمیدن یکم حالا لباسای بیرونش چندسانت بلندتر باشه چی میشه مگه؟....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕