2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وایییی منمممم آنقدر دعا کردم بیوفته بعد اربعین

بعد حالا یه سری ادم که اصلا نمیدونن درس و کتاب چیه

یارو با ۵۰ سال سن تو اینستا کامنت میزاره نسل تنبل شما اگه درس خون بودید میخوندین پس چیکار داشتین میکردین این مدت😐

وایییی منمممم آنقدر دعا کردم بیوفته بعد اربعین

ولی دقیقا چند دقیقه بعدش اتفاقی پیام آموزش و پرورش و دیدم که میگفت با اینکه این پیشنهاد بهمون داده شده ولی اجرا نمیشه

😂😭

غرورت گلومو به هق هق کشیده آدم که قسم خوردشو دق نمیده!////////////گر ستم خوب است آری بر شما هم میرسد/هرچه میخواهی بدی کن وقت ما هم میرسد/از همان دستی که داری بیگمان خواهی گرفت/ترکههایت را بزن چوب خدا هم میرسد

بعد حالا یه سری ادم که اصلا نمیدونن درس و کتاب چیه یارو با ۵۰ سال سن تو اینستا کامنت میزاره نسل تنبل ...

واقعا زمان جنگ نمیشد درس خوند

مثلا شهر خودم هر موقع کتاب باز میکردم چند کلمه که میخوندم حملاتشون شروع میشد و توقع اینکه با اون صداهای وحشتناک آدم بخواد درس بخونه رو نباید کسی داشته باشه

غرورت گلومو به هق هق کشیده آدم که قسم خوردشو دق نمیده!////////////گر ستم خوب است آری بر شما هم میرسد/هرچه میخواهی بدی کن وقت ما هم میرسد/از همان دستی که داری بیگمان خواهی گرفت/ترکههایت را بزن چوب خدا هم میرسد