2777
2789
عنوان

کمک چشم زخم👀

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 80 پست
خب بعد این تخم مرغ انجام میدی بینتون اروم میشه؟

نگا من برای مریضی میشکنم بیشتر مثلا نه سرماخوردگی اینا نه مثلا رفتیم جایی یا یه نفر میاد خونمون مثلا اگه یهو حالم بد شده میگم مال چشمه اون موقع تخم مرغ میشکنم بعد سریعا خوب میشدم بزار یه دونه برات تعریف کنیم من اوایل بارداریم بود عموم هم واسه پسرش جشن گرفته بود بعد من رفتم ارایشگاه خیلی خوشگل شده بودم همه یجوری نگا میکردن تعریف میکردن بعد اومدم خونه خوابیدم صبح زود با درد شدید بیدار شدم یهو دل درد شدید داشتم جون میداد اصلا سابقه سمگ کلیه هم نداشتم رفتم دکتر برام سونو ازمایش نوشت رفتم اینا دادم تشخیصش سنگ چون باردار هم بودم نمیتوانستم دارو مصرف کنم خلاصه از درد مردم زنده شدم تا اینکه زن عموم اومد پیشم گفت چشم خوردی رفت تخم مرغ اورد دور سرم چرخوند باورت میشه تخم مرغ ها میترکیدن رو در دیوار من کلا مثل جنازه بودم بعد یه ساعت خپب شدم بدون هیچ دردی صبحش رفتم دوباره سونو در کمال ناباوری سنگ نداشتم ولی اگه بخوایی برای ضربه دیدن مثلا بچت یا همش مریضی بهتره روش چهار قل بخونی فوت کنی برای داخل حیاطی یا بالکی وایستی یکی بزنه پایین پات یا مثلا اگه ماشینت هم خرابه یا تصادف میکنی بزاری زیر چرخ ماشین من خیلی اعتقاد دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میگم شاید از روی خباثت اینکار نمیکنن، فقط حسرت میخورن به زندگیت، آه میکشن و اینا... ناخوداگاه ان ...

هر چیزی به اندازش عزیزم مثلا اگه اومدن خونت بعد سریع اسفند دود کن ماشاالله هم بخون یا از این سنگ ها چشم زخم هسته یدونه داخل خونت بزار جایی که قشنگ تو دید باشه اسی راستی اگه میخوایی بفهمی برات دعا کردن یا نه خودت شوهرت مثلا یه تیکه از لباسات چپی بپوش مثلا شورت یا رکابی چپی بپوش اگه دیدی اروم شدی رابطتت خوب شده بفهم دعا کردن من خودم اینو از چند نفر شنیدم

هر چیزی به اندازش عزیزم مثلا اگه اومدن خونت بعد سریع اسفند دود کن ماشاالله هم بخون یا از این سنگ ها ...

باشه عزیزم

میگم این روش تخم مرغ گفتی خیلی سخت بود، الان من تخم مرغ بگیرم دستم و چهارقل بخونم به نیت دفع چشم زخم، بعد آروم آروم فشار بدم تا بترکه؟ باید اسم افراد رو ببرم بعد فشار بدم؟

باشه عزیزممیگم این روش تخم مرغ گفتی خیلی سخت بود، الان من تخم مرغ بگیرم دستم و چهارقل بخونم به نیت د ...

اسی کجاش سخته کلا دو دقیقه وقت میگیری دعا بخون فوت کن روش خط بکش بزار داخل پلاستیک بعد با سکه بچرخون اسم بگو البته این واسه مریضه اگه واسه اونجوری بخوای کاری نداره دعا بخونه بعد مثلا شوهرت ببر تو حیاط بزن پایین پاش بین دوتا پاش کاری نداره گلم

اسی کجاش سخته کلا دو دقیقه وقت میگیری دعا بخون فوت کن روش خط بکش بزار داخل پلاستیک بعد با سکه بچرخون ...

باشه عزیز. اخه میخوام شوهرم متوجه نشه، گفتم خودم بخونم بشکونم بلکه نحسی از روی هممون برداشته بشه

میخوای من بهت بگم البته چند روشه همه مثل هم نیستن مثلا من خودم دو تا روش بلدم مثلا برای مریضی من خود ...

ممنونم عزیزم بابت جوابت یکم سخته کاش بتونم خوب انجام بدم...دقیقن منم چند وقت پیش رفته بودم یه روضه اونجا آمدم حالم بد شد پهلو درد و کمردردم.....ببین تازه من واقعن نمیدونم دعا گرفتن یا چشم زخم شدید من روی بارداری هم اثر گذاشته بهم....ببین بعد دخترم دیگه بی مشکل باردار نشدم..تمام درمانا انجام دادم انگار نه انگار...یه بار شدم که اونم دقیقن تا گفتم به یکی دونفر از دوستام خدا شاهده چندساعت بعدش اعتادم خونریزی و تمام شد😭 ..اینجا بهم گفتن ممکنه چله افتاده بهت که باردارم نمیشی...راجب چله بری چیزی میدونی شما....کاش این تخم مرغو بتونم دقیقن اینجور میگی بشکونم ..خیلی هم دعا کن.....

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

هر چیزی به اندازش عزیزم مثلا اگه اومدن خونت بعد سریع اسفند دود کن ماشاالله هم بخون یا از این سنگ ها ...

ببین یعنی که مثلن لباسمون رو برعکس بپوشیم چند وقت اینجور بپوشیم...شوهر هم بپوشه اینجور یا فقط خودمون...

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سمیرا جان یه چیز میگم ناراحت نشو بنظرم یه دعا یا جادو کردن چون سرد مزاجی یهو اینجور بشه دعا گرفتن اگ ...

اصصصلا پیش دعا نویس نرید

خیلی از جادوگرها هستند الان ک خودشونو تو لباس دعانویس جا زدن

قشنگ تو زندگی دوستم دیدم