2777
2789
عنوان

کمک چشم زخم👀

477 بازدید | 80 پست

سلام

لطفا کساییکه اعتقاد به انرژی چشم دارن بیان، حوصله شنیدن نصیحت های علمی رو ندارم.

برای خلاصی از شر چشم زخم چیکارکنم خانوما؟ کسی روش مجربی بلده؟ صدقه و قربونی واینا انجام دادم فایده نکرد، بگید دعاتون میکنم😭🙏

ماجرام اینجوریه

من ۷ ماه پیش یه مجلس زنونه گرفتم تو خونم، تازه خونه خریدم، اقوام دعوت کردم، ازاون به بعد درآمد شوهرم ۸۰ درصد افت کرد... شغلش رو نمیگم اما کارش با مردمه و دیگه کسی نمیاد پیشش ، به معنای واقعی ۸۰ درصد درامدش کم شد و تو این ۷ ماه دو سه بار وام گرفتیم فقط بتونیم بگذرونیم... شوهرم همش میگه تقصیر اون مهمونی هست که تو دادی و از چشم من میبینه😕منم بهش حق میدم😔 اخه رفتارهای اقوامم به حسادت میخوره بعضیاشون. و خب شرایط زندگی من از بقیه بهتره میفهمم یک عده براشون سنگینه.

حالا دو هفته قبل هم بعد از عمری رفتم با دوستام بیرون، یکسالی میشد ندیده بودمشون، همه چی خوب بود خوش و خرم، خوش گذشت... دوستام مجردن یکیشونم طلاق گرفته

حالا از اون شب تا حالا رابطه من و همسرم یکهو بی دلیل سرد شده☹ حتی برا رابطه سمتم نمیاد درحالیکه هفته ای دو سه بار درخواست داشت همیشه باورم نمیشه، بهش گفتم چیه خودتو برا من گرفتی؟؟ گفت نه بخدا نمیدونم چیزی نیست. چندبارم دعوامون شد، یمدتم باهاش قهر کردم. اینو که میگم درحالی که سابقه نداره ما به این زودیا دعوا و قهرکنیم، دوسه سالی یکبار این اتفاق میفته

الان اصلا احساسم نسبت ب شوهرم عوض شده انگار سردشدیم نشستم فکرکردم دیدم دقیقا از اون شب که با دوستام بودم اینطور شد.

هرچی فکرکنید تو کل این ۷ ماه تاحالا قربونی کردیم، صدقه دادیم خییییلی زیاااد. دعا کردم ولی برکت مالیمون برنگشت و حالا هم ک دیگه بدتر ب شوهرم بی دلیل سرد شدیم. درحالیکه خییلی صمیمی هستیم. خوشم نمیادازاین وضعیت

کسی راه چاره میدونه چیه؟ بگید چیکارکنم خلاص شم از شر چش زخم

قربانی کردین یا عقیقه؟

عقیقه خیلی موثره برای رفع انرژی بد

۴۰ روز رقیه شرعی گوش بدین و بذارین توی خونه پخش بشه خوب میشین

توی یه ظرف اسپری ۷۰ درصد گلاب بریزید بقیه رو هم آب به تمام خونه و وسایل ها اسپری کنین که رفع بشه انرژی منفی

اگه ازچشم مام نمیترسی یه نظربدیم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رقیه شرعی چیه؟ از گجا بگیرم؟تو قربانی شریک شدیم ولی عقیقه نه

توی اینترنت سرچ کنین صوتی رقیه شرعی توی آپارات براتون میاره. من خودم حالم بده میشه استفاده میکنم

اگه از نظر مالی میتونین هردو نفر عقیقه بزنین البته اگه با این کارها مشکلاتتون رفع نشد

اسپری گلاب خیلی خیلی موثره یک هفته بزنین انشالله خدا بخواد نتیجه رو میبینین

سمیرا جان یه چیز میگم ناراحت نشو بنظرم یه دعا یا جادو کردن چون سرد مزاجی یهو اینجور بشه دعا گرفتن اگر دعا نویس مجرب سراغ داری بهش بگی میگه ،ما از اشناهامون دعا نوشته بودن طرف مریض شد ،یکی هم دعای جدایی نوشته بودن سرد شده بود دعا نویس جاشو دقیق گفت رفتن یدا کردن

الان آدم حسود و حسرت بر کم نیست

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان

سمیرا جان یه چیز میگم ناراحت نشو بنظرم یه دعا یا جادو کردن چون سرد مزاجی یهو اینجور بشه دعا گرفتن اگ ...

عزیزم دعا که شوهرم از قبل داشت، حلش کردیم و تموم شد، این اتفاق تازه افتاد بعید میدونم باز کسی دعا گرفته باشه، از همون شب که دوستام دیدم یهو شوهرم عوض شد، من میگم اثر چشم حتما

چیکارکنم دیگه یعنی نباید با هیشکی رابطه داشته باشم خودمو زندونی کنم خونه😔

سمیرا جان یه چیز میگم ناراحت نشو بنظرم یه دعا یا جادو کردن چون سرد مزاجی یهو اینجور بشه دعا گرفتن اگ ...

اره همه چیز هم حسادت از رو بدجنسی نیست، بعضیا حسرت میخورن و آه میکشن... انرژیش مارو میگیره😔

عزیزم دعا که شوهرم از قبل داشت، حلش کردیم و تموم شد، این اتفاق تازه افتاد بعید میدونم باز کسی دعا گر ...

اگر فکر میکنی چشم زخم تخم مرغ بشکن پولشو بده صدقه

بلدی؟

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان

اگر فکر میکنی چشم زخم تخم مرغ بشکن پولشو بده صدقهبلدی؟

نه عزیزم ازاین کارا نمیکنم یعنی اعتقاد ندارم، فقط روشای قرانی... حالا دوستان گفتن میرم انجام میدم ان شالله رفع بشه خلاص بشیم شمام برام دعا کن 🌹