2777
2789
عنوان

کمک چشم زخم👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 84 پست
خیلی ممنون عزیزم خداخیرت بده

فدات گلم انشالله که گره تو زندگیت نباشه 😘❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ینفر معرفی میکنم متخصص علوم غریبه ست، دعانویس نیست، کانال داره تو ایتا راهنماییت میکنه، باطل ال ...

دستت درد نکنه

یا خدا من شوهرم بعضیوفتا شیفته میترسم تنهایی

آخه کدوم آدم خدانشناسی براادم طلسم میگیره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دستت درد نکنهیا خدا من شوهرم بعضیوفتا شیفته میترسم تنهاییآخه کدوم آدم خدانشناسی براادم طلسم میگیره

حالا شاید نداشته باشی، بنظرم با اون اقا صحبت کن اصلا ببین علائم داری یا ن

حالا شاید نداشته باشی، بنظرم با اون اقا صحبت کن اصلا ببین علائم داری یا ن

برا صحبت کردن رایگانه؟

چی بگم بهش؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سمیرا جان مشکلت بسلامتی حل شد

یبار تخم مرغ شکوندم، هنوز نه به اون صورت حل نشده، فکرکنم بازم باید اینکارو بکنم و کارای بیشتر

برام خیلی جالب بود که با اینکه به تخم مرغ فشار خاصی نمیاوردم ولی یهو بدجوری ترکید و پاشید روی سر و صورتم😬

یبار تخم مرغ شکوندم، هنوز نه به اون صورت حل نشده، فکرکنم بازم باید اینکارو بکنم و کارای بیشتربرام خی ...

اینا رو ولش کن بیا تا یه کانالی نشونت بدم اصولی و اسلامی بری جلو اینا ببخشید میگم عوامانه است

شرحی ز حال و حالی. ز شرح نیست

اینا رو ولش کن بیا تا یه کانالی نشونت بدم اصولی و اسلامی بری جلو اینا ببخشید میگم عوامانه است

والا من خودم با یه متخصص علوم غریبه در ارتباطم، قرانی هم هست کارش، اونم تایید کرد میگه تخم مرغ شکوندن حکم قربانی کردن رو داره و نتیجه میده.

حالا ان شالله حل میشه خدا بزرگه