2777
2789
عنوان

کمک چشم زخم👀

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 80 پست
وای خدا نکنه اصلا کشش دعا ندارم دیگه یبار گرفتارش شدیم حلش کردم با بدبختی

دعا و چجوری حلش کردی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ب احتمال زیاد چشم خوردی اول اسپند دود کنه همراه برگ بو میخک چوب دارچین نمک و زاج هر روز دود کن همراه چهار قل آیت الکرسی بخون یک لیوان آب بردار یک قاشق نمک بریز داخلش بذار ی گوشه کنه تا چند روز بمونه بعد از رو بریز دور انرژی منفی رو دور میکنه

ی مشت نمک بردار یک بار ایت الکرسی بخون بریز زیر فرشای خونه ات برای چشم و زخم هست برای محبت بین خودتت و همسرت ذکر یا ودود رو ۱۰۰۱ مرتبه بخون فوت کن به بند خرما شکلات یا غذای کدرست میکنی سوره تبت رو بخون فوت کن به آب مهر و محبت بین خودت و همسرت زیاد. میشه سوره مزمل نجم مزمر جن و طلاق رو بخون اینا هم باعث محبت میشه و حتمان حتمان برای خودت و همسرت حرز امام جواد بگیر ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم خونگی رفع کردم. پیشنهاد نمیکنم بهت چون یگم سختی داره باید نترس باشی یمدت اذیتت میکنن... اگر می ...

ماهم اوضاع رابطمون بده

از طرفیم به دعانویسا اعتماد ندارم

میترسم بدتر شه

شما بهتر شدید؟

اگه خونگیه بگو نمیترسم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خیلی ممنون عزیزم خدا خیرت بده دعا کن رفع بشه

انشالله عزیزم چشمان حتمان 😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ماهم اوضاع رابطمون بدهاز طرفیم به دعانویسا اعتماد ندارممیترسم بدتر شهشما بهتر شدید؟اگه خونگیه بگو نم ...

نه پیش دعا نویس نرو، پیش عالم برو فقطم باطل السحر قرانی باشه.

ببین هرروز سوره بقره گذاشتم پخش بشه با صدای بلند تو خونه، بعدشم تا یمدت نماز باطل السحر حضرت زهرا خوندم، حدود یکساعت طول میکشه. شبهام قبل خواب چهار قل و ایت الکرسی و اینا ...

تا شروع کردم به این کارا اذیت هاشون شروع شد، هم توی خواب هم تو بیداری ولی خداروشکر صدمه ندیدم، فقط باید قوی باشی و توکلت به خدا زیاد باشه اگر بترسی بهت چیره میشن.

یمدت بعد خیلی اوضاع بهتر شد . کلا همیشه باید تو خونت قران و دعا و اینا باشه

نه پیش دعا نویس نرو، پیش عالم برو فقطم باطل السحر قرانی باشه.ببین هرروز سوره بقره گذاشتم پخش بشه با ...

راستی هرروزم باید صدقه بدی حتی شده یه گوسفند قربونی کنی همشو بدی فقیر، ممکنه بلایی سر خودت یا همسرت بیاد.

البته اگر مطمئنی دعا داری وگرنه اگر دعا نداشته باشی اتفاق خاصی نمیفته

باشه عزیزممیگم این روش تخم مرغ گفتی خیلی سخت بود، الان من تخم مرغ بگیرم دستم و چهارقل بخونم به نیت د ...

عزیزم ی تخم رو بردار این خودتت و مادرت رو روش با مداد سیاه بنویس بعد ۷بار سوره فلق رو بهش بخون بعد تخم مرغ رو بمال کل بدنت و سرت فقط فشار ندی بشکن بعد تخم مرغ رو بنداز بالای پشت بوم خونت ک کلاغ بهتره برای همسرت هم اینکار جدا انجام بده برای چشم نظر هست اصلان اصلان هیچوقت تخم مرغ رو جلوی در خونه ات نینداز باعث جادو میشه و اینک تک بتونی ب خروس سیاه بخریم و نزدیک اذان صبح در خونت بکشی و خونش رو به دیواری جلوی در خونه ات یکم بمال چشم و نظر سحر و جادو رفع میشه بعد اون خروس هم بده به ی آدم مستحق ببخشید پرحرفی کردم 🙏❤️😘

نه پیش دعا نویس نرو، پیش عالم برو فقطم باطل السحر قرانی باشه.ببین هرروز سوره بقره گذاشتم پخش بشه با ...

عالم منظورت آخونده؟کجا باید برم؟امام زاده ها یاکجا

ممنون عزیزم

چه مدت اینکارارو کردی؟نماز باید هرروز باشه؟

عزیزم حتی میدیدیشون؟اگه دیده شن واقعا ترسناکه

عزیزم ی تخم رو بردار این خودتت و مادرت رو روش با مداد سیاه بنویس بعد ۷بار سوره فلق رو بهش بخون بعد ت ...

ببخشید منظورم اسم خودتان و مادرت بود اشتباه تایپی شد😬🙏

راستی هرروزم باید صدقه بدی حتی شده یه گوسفند قربونی کنی همشو بدی فقیر، ممکنه بلایی سر خودت یا همسرت ...

مرسی

عالم منظورت آخونده؟کجا باید برم؟امام زاده ها یاکجاممنون عزیزمچه مدت اینکارارو کردی؟نماز باید هرروز ب ...

ببین ینفر معرفی میکنم متخصص علوم غریبه ست، دعانویس نیست، کانال داره تو ایتا راهنماییت میکنه، باطل السحر خیلی وقت بود انجام نمیداد ولی جدیدا گفت مبخواد انجام بده، بهش پیام بده ببین چی میگه، روشش قرانیه فقط

نه عزیز من چیزی از نزدیک ندیدم یکبار اول خوابم بود هنوز بیدار بودم بهم حمله کردن ولی من چشمامو باز نکردم ببینمشون، توی صورتم میزدن فقط با ذکر یا امیرالمومنین دورشون کردم و بعدش چهارقل خوندم. تو خوابم میاد خوابام ترسناک شده بود و میخواست منو بترسونه ولی من همش باهاش میجنگیدم. تو خونه هم سر و صدای غیرمعمول میومد ولی خودمو میزدم به نشنیدن، اونا میخوان ببینن چقدر میترسی هرچی بیشتر بترسی بیشتر اذیت میکنن. روز اول هم تب کردم