2777
2789
عنوان

کمک چشم زخم👀

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 80 پست
سلام چطوریه این روش تخم مرغ شکستن

میخوای من بهت بگم البته چند روشه همه مثل هم نیستن مثلا من خودم دو تا روش بلدم مثلا برای مریضی من خودم چند روز پیشا رفتم میجد وقتی برگشتم بچم یهو حالش بدشد بعد گرفتم یه تخم مرغ برداشتم یه حمد با چهار تا قل هو الله خوندم یه چندبار هم ذکر. ماشاالله هم خوندم میتونی بجای حمد قل هو الله چهار قل بخونی بعد رو تخم مرغ با ذغال خط میکشی از بالا به پایین به چها قسمت تقسیم میکنی بعدم بینشون مثلا چهارتا اسم از اونایی که دیدی بنویسی مثلا اگر همسایه دیدش بنویسی مثلا فاطمه مثلا ممد از اینایی که دیدیش به تازگی بعدم تخم مرغ میذاری داخل پلاستیک یه سکه هم میزاری رو سرش انگشت شصتت رو سکه باشه انگشت اشاره هم پایینش بعد میگیریش همینجوری ولی یه فشار خیلی ریزی باید داشته باشه نه خیلی زیاد درحدی بگیریش بعدم میچرخونی دور سر مثلا مریض اول میگی شنبه زاد تا جمه زاد میگی مثلا یه دور میچرخونی میگی شنبه زاد دور بعدی یکشنه زاد همینحور به ترتیب شاید بین اینا شکست بعدم دیگه شروع میکنی به اسم گفتن مثلا اینایی که تازه دیدنش همینجور میگی تا بشکه رو هر اسم ولی اگه برای چشم مثلا رزق روزی اون بالا یه روش به اسی گفتم بخونش

خوابت چه جوری بود؟

با جزئیات تعریف نمیکنم عزیزم، مهمونی من برا قبل جنگ بود، خواب دیدم جنگ شد و بمب خورد خونمون و یگی از اعضای خانوادم ازدست دادم، انقدررر تو خواب گریه کردم که حد نداره... اون خانمم تو خواب بود دقیقا با همون استایلی که تو مهمونی بود، داشتم پیشش گریه میکردم اون نگاه میکرد

بعدش که جنگ شد خیییلی بیشتر ترسیدم، یه شب تو نماز کلی گریه کردم و دعای توسل خوندم از ائمه خواستم نذارن اتفاقی برا من و خانوادم بیفته... یهو بعدش دلم اروم شد... حس میکنم هرچی بود خطر از سرمون رفع شد

یعنی این مشکل مالی صد برابر بهتر ازاون خواب هست😞 ولی خب میخوام همینم رفع بشه

خدا به دادم رسید ولی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا نکنه اصلا کشش دعا ندارم دیگه یبار گرفتارش شدیم حلش کردم با بدبختی

ایشالا که مشکلت حل شه گلم اسفند تو خپنه دود کن سوره قران بزاره دعا برای رزضق روزی گلاب بپاش اها به چیزی دیگه چها گوشه خونت یا حیاطتت سرکه بریز

با جزئیات تعریف نمیکنم عزیزم، مهمونی من برا قبل جنگ بود، خواب دیدم جنگ شد و بمب خورد خونمون و یگی از ...

اون خانم اهل طلسم و جادو و دعانویسی هست؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر اون هدیه خداست که البته مردم بهش میگن بیماری نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم ولی بازم از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین هدیه خدا رو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون تو ظاهر مشخص نمیشه مادر زادیه و حتی از سلامتی هم بهتره و من خدا رو به خاطرش خیلی شکر میکنم)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ایشالا که مشکلت حل شه گلم اسفند تو خپنه دود کن سوره قران بزاره دعا برای رزضق روزی گلاب بپاش اها به چ ...

قران اینا که همیشه هست ، باشه حتما گلاب و سرکه امتحان میکنم خانومای دیگم گفتن

اون خانم اهل طلسم و جادو و دعانویسی هست؟

نه والا فکرنکنم اقوام نزدیکمه فقط میدونم خییلی حراف و اهل خاله زنک بازی و ایناست...خیلی هم زیاد از یه چیزی خوشش بیاد تعریف میکنه، خودش زندگی خوبی داره ولی کلا خیلی به کار همه کار داره، نمیدونم چطور بگم وزه ست... خودم میگم ۹۹ درصد چشم زخم هست

ایشالا گلم چیزی نیست منم یه نفر هست تو خانواده خودم زن خوبی هم هست ولی هر دفعه خودش یا بچه هاش میان ...

منم میگم شاید از روی خباثت اینکار نمیکنن، فقط حسرت میخورن به زندگیت، آه میکشن و اینا... ناخوداگاه انرژی منفیش بهت میرسه

چه کنم منم نمیخوام با خانواده یا دوستام بد بشم، همشونو دوست دارم ولی خب مثل اینکه باید رابطم کم کنم