2777
2789

منم پلن مهاجرت دارم و کنکوری ام

رشتت چیه کدوم کشور ؟

با تموم امید تلاش میکنم برای اون هایی که نتونستن و برای آینده ای بهتر، زمین زدن من کار آسونی نیست چون از قبل هزار بار شکستم و سرپا شدم ، مقایسه نمیکنم الا خودمو با آینده خودم و گذشته خودم ،

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر کاری ک سر راهته همونو انجام بده ب بهترین شکل ممکن

برای کنکور بخون و اصلا و اصلااااا پشت کنکور نمون بهترین رشته ای ک میتونی باهاش مهاجرت کنی و انتخاب کن و از ترم اول دنبال کسب اطلاعات و مقاله نویسی باش

تجربی آلمان

پزشکی ؟

شرایطش رو میدونی ؟

مدرک زبان؟

با تموم امید تلاش میکنم برای اون هایی که نتونستن و برای آینده ای بهتر، زمین زدن من کار آسونی نیست چون از قبل هزار بار شکستم و سرپا شدم ، مقایسه نمیکنم الا خودمو با آینده خودم و گذشته خودم ،

آره تا حدودی میدونم زبان انگلیسی حدودی بلدم ولی المانی نه

من واسه چین و ایتالیا درخواست میدم

مدرک زبان فکر کنم حتما IELTS نیاز داری بالای شش

واسه آلمانی خبر ندارم

ولی حتما نمرات نهایی بالا بگیر اگر ندادی هنوز

و سعی کن روزمه قوی داشته باشی

من واسه چین و ایتالیا درخواست میدممدرک زبان فکر کنم حتما IELTS نیاز داری بالای ششواسه آلمانی خبر ندا ...

ایتالیا برای تحصیل خیلی خوبه ولی میگن اونجا بیکاری زیاده و شرایط اقتصادی خوبی نداره

هر دانشگاهی متفاوته ی دانظگاه میگه 7 یکی میگه 6 و نیم یکی میگه 5 و نیم حتی

تو سعی کن بالای ۶ بگیری