2777
2789

منم پلن مهاجرت دارم و کنکوری ام

رشتت چیه کدوم کشور ؟

با تموم امید تلاش میکنم برای اون هایی که نتونستن و برای آینده ای بهتر، زمین زدن من کار آسونی نیست چون از قبل هزار بار شکستم و سرپا شدم ، مقایسه نمیکنم الا خودمو با آینده خودم و گذشته خودم ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کاری ک سر راهته همونو انجام بده ب بهترین شکل ممکن

برای کنکور بخون و اصلا و اصلااااا پشت کنکور نمون بهترین رشته ای ک میتونی باهاش مهاجرت کنی و انتخاب کن و از ترم اول دنبال کسب اطلاعات و مقاله نویسی باش

تجربی آلمان

پزشکی ؟

شرایطش رو میدونی ؟

مدرک زبان؟

با تموم امید تلاش میکنم برای اون هایی که نتونستن و برای آینده ای بهتر، زمین زدن من کار آسونی نیست چون از قبل هزار بار شکستم و سرپا شدم ، مقایسه نمیکنم الا خودمو با آینده خودم و گذشته خودم ،

آره تا حدودی میدونم زبان انگلیسی حدودی بلدم ولی المانی نه

من واسه چین و ایتالیا درخواست میدم

مدرک زبان فکر کنم حتما IELTS نیاز داری بالای شش

واسه آلمانی خبر ندارم

ولی حتما نمرات نهایی بالا بگیر اگر ندادی هنوز

و سعی کن روزمه قوی داشته باشی

من واسه چین و ایتالیا درخواست میدممدرک زبان فکر کنم حتما IELTS نیاز داری بالای ششواسه آلمانی خبر ندا ...

ایتالیا برای تحصیل خیلی خوبه ولی میگن اونجا بیکاری زیاده و شرایط اقتصادی خوبی نداره

هر دانشگاهی متفاوته ی دانظگاه میگه 7 یکی میگه 6 و نیم یکی میگه 5 و نیم حتی

تو سعی کن بالای ۶ بگیری