2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 84 پست
واقعا نمیدونم چیکار کنم مادر شوهرم میگه میخوای نگهش داری ب خانوادت و برادرهات بگو تا عروسی بگیریم ول ...

من از اینکه عقدی باردارشدی مشکلی ندارم.مشکل اصلیت اوت دازوی ک خوردی باید دکتر تایید کنه برای جنین ضرر نداره و امادگی روحی جسمی و مالی برای فرزند.احساسی شیرینه فرزند .ولی تو بارداری سختی داره دنیا بیاد سختی های بیشتر هزینه بر هست باید از پس همه چی بربیای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این بچه خدا خواستس خدا بهتون داده سقطش نکن تروخداا الات فقط بخاطر حرف مردم میخوای سقطش کنی ولی حرف مردم تموم میشه ولی اگر سقط شه هزار تا مشکل ممکنه داشته باشی بعدا

تروخدا عاقلانه تصمبم بگیر😢

عزیزم مبارکت باشه شک نکن صلاح خدا در این بوده که باردار بشی اول از همه برو دکتر از سلامت فندق کوچولو کاملا مطمئن شو بعدشم اینکه حرف مردم برات مهم نباشه

مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن پس اهمیت نده

دوتا راه داری یا بدون عروسی بری سر زندگی و همون پولشو یه سفر درست حسابی بری یا بلافاصله بعد صفر عروسی بگیری

و بگی بچه ۷ ماهه دنیا اومد همین که همسرت

پشتته یک دنیا ارزش داره

شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔 جان من است او 💍❤️

ببین عشقم میخوام از همه چیز این راهی که توش هستی برات حرف بزنم اول اینکه شوهرتو واقعا دوست داری؟ حام ...

شوهرم حامی خیلی خوبیه مطمئنم پدر خوبیه ولی اونم نمیدونه چاره چیه

خوب شوهرت پشتت هست دیگه محرم هم هستین شرایط عروسی گرفتن هم داره بعد ماه صفر

تا اینجا خوبه

ببین سقط عمدی جدا از گناه و ایناش خیلی عوارض بدی داره دیگه کاریه که شده

۱۹ اردیبشهت ۱۴۰۵بهترین روز زندگیم بود وقتی بی بی چکم مثبت شد🥹

این بچه خدا خواستس خدا بهتون داده سقطش نکن تروخداا الات فقط بخاطر حرف مردم میخوای سقطش کنی ولی حرف م ...

من وقتی فهمیدم که باردارم که از ته دلم از خدا خواستم ارامش بهم بده چون از هر لحاظ فشار هست ولی وقتی فهمیدم باردارم بجز بچه دیگه به هیچی فکر نکردم