2777
2789
عنوان

سقط بچه

382 بازدید | 84 پست

شبتون بخیر دوستان

من چند روز پیش تاپیک زدم راجب اسپارتینا و استفراغش

من فکر میکردم از اسپارتیناس ولی فهمیدم بک ماه و نیمه باردارم من. تو دوران عقد هستم بنظرتون چیکار کنم سقطش کنم شوهرم میگه هرکاری بخوای بکنی پشتتم از ب طرف از خانوادم میترسم

شوهرم میگه بعد اربعین عروسی میگیریم ولی شکمت اومد بالا چیکار کنیم الان یک هفتس خونه مادر شوهرمم جرعت ندارم برم خونه مادرم همش داره غر میزنه و حرفم میزنه چون یک هفته اینجا موندم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما قبل از اینک فکر حرف دیگران باشی برو دکتر ببین سالمه انشالل مشکلی چیزی نداره ازمایشات لازم رو بده. بعدشم عزیزم فرزند سوم چهارمت نیس ک نخای . شما بلخره ک بچه میارین بعد صفر عروسی بکیرین بگین ۷ماهه دنیا اومد باور کنن یانکنن هم برات مهم نباشه چون قرار نیس ب احدی واقعیت رو بگی خودتو شوهرت بفمین کافیه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

این چیزیه که شما دو تا باید تصمیم بگیرین

واقعا نمیدونم چیکار کنم مادر شوهرم میگه میخوای نگهش داری ب خانوادت و برادرهات بگو تا عروسی بگیریم ولی اگه بفهمن نابودم میکنن

زودتر برو دکتر اگر آمپول زدی شاید جنین درست نگرفته

برو دکتر به جای موندن خونه ی مادرشوهرت

حالا هم که شوهرت پشتته حرف بقییه رو بی خیال برید سر خونه زندگیتون دیگه کاریه که شده قبلش باید سفت و سخت میگرفتی نه الان