2777
2789
عنوان

به کام دل 🧚🏼‍♀️❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 261 پست
دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشه بامی که پریدیم پریدیم

تو نظیرِ من ببینے و بَدیلِ من بگیرے

عوضِ تو من نیابم ڪہ بہ هیچڪس نمانے

#سعدے

هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست

هنوز با همه دردم امید درمانست

که آخری بود آخر شبان یلدا را

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاهی انسان حرف هایش که نه، صدایش تمام میشود

من کجا غزل و قافیه و شعر کجاهاا ؟ این اون بود ک شد باعث شاعر شدنم

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

هنوز با همه دردم امید درمانستکه آخری بود آخر شبان یلدا را

اگر شادی سراغ از من بگیرد جای حیرت نیست

نشان میجوید از من تا نیاید اشتباه اینجا

#فاضل_نظری

خواهم که یک نظر بروی از نظر ولی

من چشم میگذارم و پنهان نمیشوی

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

ای کاش آن روزی که گفتی دوستت دارم

یا لال بودی ..نه زبانم لال ، کر بودم

مشت بر دیوار و سر بر سنگ و دندان بر جگرلب فرو بستیم و راهی جز شکیبایی نبود...

ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود رو هاا کسی باور ندارد در دلم دریای درد هس هااا

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

از خود به تو از تو به غم از غم به تنهایی

من در تمام عمر در حال سفر بودم...

یا من برسم به یار و یا یار به من

یا هر دو بمیریم و به پایان برسیم

من کجا غزل و قافیه و شعر کجاهاا ؟ این اون بود ک شد باعث شاعر شدنم

بـهــــار مـــن! بــپــذیــرم بــه شــعـر #پـایـیــزی

غــزل غـــزل بــه فــدایت اگـرچــه ناچـیز است

هنــوز بــوی تـــو دارد هـــوای شــعــر و غـــزل

خوشـا که شعـر تو هـمـچون شکـوفه نوخیز است

خواهم که یک نظر بروی از نظر ولیمن چشم میگذارم و پنهان نمیشوی

گفته بودم بـےتــو مےگیرد دلم،
یادت ڪه هست؟

بـےنگاهت برگ مےریزد دلم،
یادت ڪه هست؟

برگ و بارے نیست دیگر،
گفته بودم نازنین...

لحظہاے دور از تو مےمیرد دلم،
یادت ڪه هست

شهریار

ای کاش آن روزی که گفتی دوستت دارمیا لال بودی ..نه زبانم لال ، کر بودم

دوباره پاییز شد

و من به یاد تو

تمام کوچههای شهر را قدم میزنم ...

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا

بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا

ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود رو هاا کسی باور ندارد در دلم دریای درد هس هااا

عشق من

از من نپرس چقدر دوستت دارم

اینجا در قلب من

حد و مرزی برای حضور تو نیست

خواستنت تمام شدنی نیست

خواستنی تر میشوی هر لحظه

تو تکرار نمی شوی

این منم که دلبسته تر می شوم

نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی؟

سنگدل این پیشتر میخواستی حالا چرا