2777
2789
عنوان

به کام دل 🧚🏼‍♀️❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 261 پست
تمناے وصالم نیست...عشق من مگیر از من...به دردت خو گرفتم...نیستم در بند درمانت...

من ک شاعر نیستم تا عاشق شعرم شوی ، من فقط یه عاشقم غرق در آرامشم

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

شاید کویر شکلی از جنازه ی دریاست هااا

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونجا ک شاعر میگ ک کاش میشد سرنوشت خویش رو از سر نوشت هاا کاش میشد اندکی تاریخ را بهتر نوشت ،کاش میش ...

حرمتها که شکسته شد

مسیح هم که باشی نمیتوانی

دل شکسته را احیا کنی

آنچه در دستت بود

امانتی پنهان بود که حراج شد

آنچه نباید بگویی گفته شد

فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند

حرف،حرف ویران کردن دل است

نه دیواری که خراب کنی و از نو بسازی

دلی که ویران کردی قصری بود که خود ساکن آن بودی

راستی حالا که خود را بیخانه کردی

با آوارگیت چه میکنی؟

شاید به خرابههای جا مانده از دیگران پناه میبری

هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست

من ک شاعر نیستم تا عاشق شعرم شوی ، من فقط یه عاشقم غرق در آرامشم

دیگر از قافیه افتاد غزلهای دلم

و شکست از غم غربت ، قد و بالای دلم...

دل من گوشه نشین گذر چشم تو بود

گذر از کوچه ی دیگر نکند پای دلم...

شاید کویر شکلی از جنازه ی دریاست هااا

بلند شو محبوب من
باید از این قبیله ی مخوف تنهایی
عبور کنیم
و در دیاری که لهجه ای محلی دارد
فکر کنیم به بچه هایمان
به بوته های نعنا در باغچه
فکر کنیم اگر پیراهن آبیات را به تن کنی
چند آسمان دورتر می شویم از آدمها
و در کشاکش شماتت زخم هایی که برداشتیم...
کداممان مرهم تر است
کدام یک "دوستت دارم" ترهرچیزی یه روزی از بین میره.
اما عشق سر قول و قرارش میمونه

وزنشعـرم...
همـه در نرگـسِ مستانـهے
توسـت،
کـج نگاهـم بکـنے، #شعـر بهـم میریـزد

تو تعلق منی؛معجزهای وسط نشدنهای زندگی،آنقدر معجزه که من خود را معتقدِ تو میدانم...

مِثل رودی پُر شور

غَـرقِ تشویٖشم مَن

وا کُــن آغوشَت را

تــا که آراٰم شَـــوم