دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 عنوان به کام دل 🧚🏼♀️❣️ 486 بازدید | 261 پست چگونه دل بسپارم به آنکه عاشق نیستکه عقل با دل درماندهام موافق نیست هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست 1405/04/04 | 19:08 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 گفتہ بودم: بہ کسے عشق نخواهم ورزید،آمدے و همہے فرضیہها ریخت بہ هم♥️ッ! هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 بی مرزتر از عشقم و بی خانهتر از بادای فاتحِ بی لشگرِ من، خانهات آباد ...! هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 ساقیا برخیز و می در جام کنوز شراب عشق دل را رام کن هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 سَحَرم رویِ چو ماهَتشَبِ من زُلفِ سیاهَتبه خدا بیرُخ و زُلفَتنه بِخُسبم نه بِخیزم💕💕 هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 جرعه به جرعه میدهم شعر به نوش دلبرمدل که نکرد اثر به او، شعر کند مگر اثر... هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 دل و دین و عقل و هوشم همه را بر آب دادیز کدام باده ساقی به من خراب دادی🍾🍷 هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 گیسوے تو، چشمان تو، مژگان تو رنگ شبانبنگر مرا ڪز عشق تو ، دیگر ندارم هیچ امان#مولانا هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر استهمه تا دامنهی کوه تحمل دارند😏😏😏😏 هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 گفتند عشق اسارتِ چَشمان استگفتم عشق ، کُحلِ چَشم است و فسونگفتند عشق عذاب است وجنونگفتم مشقت در رَهِ عشق ، یُسر است و سُهولگفتند معشوق گَـر جفا کند ؟ گفتم عاشق باید وفا کند هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 گفت جای من کجا لایق بُوَد؟گفتم: به دلگفت میخواهم جز این جای دگر، گفتم به چشم هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 ماییم وخیالِ یار واین گوشهی دل هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 چو دل با دلبری آرام گیردز وصل دیگری کی کام گیرد ؟جامی# هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 نه ز وصل تو نشان مییابمنه ز هجر تو امان مییابم هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
دلبرک_موفرفری مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 1080 ساقی بده آن شراب گلرنگمطرب بزن آن نوای بر چنگکز زهد ندیدهام فتوحیتا کی زنم آبگینه بر سنگخون شد دل من ندیده کامیالا که برفت نام با ننگعشق آمد و عقل همچو بادیرفت از بر من هزار فرسنگای زاهد خرقه پوش تا کیبا عاشق خسته دل کنی جنگگرد دو جهان بگشته عاشقزاهد بنگر نشسته دلتنگمن خرقه فکندهام ز عشقتباشد که به وصل تو زنم چنگسعدی همه روز عشق میبازتا در دو جهان شوی به یک رنگ#استاد_غزل#سعدی هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست