2789
عنوان

امشب دیدمش

50 بازدید | 11 پست

اولین باری که دیدمش 👇

پسر فامیل دورمون و دیدم برای اولین بار اونم تا حالا من و ندیده بود

من کنار مادر بزرگم نشسته بودم اون داشت با مادر بزرگم صحبت میکرد نگاه من میکرد منم چشمش میخورد بهش دیگه نگاش نمی کردم رومکردم اون ور وقتی برگشتم همینجوری داشت نگاهم میکرد مادر بزرگم باهاش حرف می زد نگاه من می کرد حواسش نبود انگار

دیگه مادر بزرگم صداش کرد تا نگاهش کرد بار آخرم موقع خداحافظی یه نگاه کرد رفت

منم نه سلام کردم نه خداحافظی یه کارایی می کنم خودممم میمونم توش

نه یه آرایشی و نه لباس درستی چادر پوشیده بودم موهام از زیر روسری اومده بود بیرون خودش خوشتیپپپ یه عطری زده بود یه بویی میداد منم سادهه

امشب مرتب بودم

رفتم به مادرش و اینا سلام کردم نشسته بود بلند شد سلام کرد من گرم سلام کردم اونم گرم سلام کرد

ولی زود رفت از اونجا همین ک اومدم

بنظرتون دلیل رفتاراش چیه

واییییی چقدر قشنگگگگ بوووود 😍🔥

ان شالله که عاشقت شده باشه 😂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو خیالت غرق نشو ، پسرا همه نگا میکنن کلا چشم چرونن ...اما تو ممکنه با تصورات خودت تو ذهنت یهو ب ...

وای اینو راست میگههه

من سرم اومده بعد تازه من آدم سر به زیری هم هستم اما یسری محو نگاه ی پسره شدم اینقدر قشنگ نگاه می کرد....

اخرش هیچ😂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

بنظرت دلیلش چیه

والا واسه خودمم سوال شد

شاید فکر کرده معذب میشی یا ی کاری واسش پیش اومده

اینا کلا نگاهشون قشنگه اما دلشون کوسه ای که بوی خون به مشامش خورده😂

چه تشبیه درستی 👏🏻👏🏻😂

حالا همین من فردا برم دانشگاه هر روز عاشق یکی میشم میام اینجا تاپیک میزنم اینقدر ساده ام...