2789
عنوان

این یعنی چی ❓

43 بازدید | 10 پست

سلام

این حساب ایرانسله

سیمکارتم دائمیه

بدهی دوره قبل ( پایان دوره ) ۸۰،۰۰۰

کارکرد میان دوره ۹۵،۰۰۰

باقیمانده مصرف مجاز ۶۰،۰۰۰

الان من ( ۸٠ یا ۹۵ ) تومن بدهکارم ؟

یا

۶۰ تومن حسابم مونده هنوز ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

۹۵

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی میان دوره یعنی هزینه دوره قبل به اضافه این دوره جدید که مدت زیادی نیست استفاده اش میکنی مثلا هزینه ۳ روزته،

پایان دوره یعنی فقط دوره قبل،

سقف مجازم یعنی تا اون مقدار که مشخص کرده میتونه از اعتبار سیکارتت استفاده کنی چه برای خرید نت باشه چه برای صحبت کردن و پیامک

خب اون ۶۰،۰۰۰ تومن یعنی چی ؟

بهت یه اعتبار میده که بتونی وقتایی که حال نداری کارت به کارت کنی ازش برداشت کنی

ولی تهش میره تو بدهیت

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

امضات همه ی اینایی هستن که بهت درخواست دادن.؟

بله یه تعدادشونن

اسی میان دوره یعنی هزینه دوره قبل به اضافه این دوره جدید که مدت زیادی نیست استفاده اش میکنی مثلا هزی ...

مرسی از توضیحت

چرا سقف مجاز هر دفعه یه عدده ؟

چرا ثابت نیست؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

مرسی از توضیحتچرا سقف مجاز هر دفعه یه عدده ؟چرا ثابت نیست؟

چون استفاده اش میکنی❤️❤️

مثلا کل سقف مجاز بدون مصرف و استفاده ات مثلا ها ۳۰۰ هزار تومنه خوب شما هر بار تلفن صحبت کنی یا پیامک کنی و نت بخری با اون اعتباره و... مصرف میشه و شما باید دوباره هزینه دوره ات رو بپردازی که دوره جدید برات فعال بشه 🌸🌸