2789
عنوان

چکار کنم دیگه

80 بازدید | 14 پست

من۳۵ ابجیم ۴٠مجردیم میگن طلسم سیاهی زدن واستون همه علایمشم داریم چندبار پول دادم باطل کردم یعنی اما هیچی نشد، بقره میخونم خواستگار میخواد بیادد هرچی اتفاق بزه میافته که فقد خواستگار نیاد دیگه واقعا خستم از تنهاییی با هرکسیم اشنا بشم بی سرانجامه یهو سرد میشه دیگه نمیدونم چکار کنم فقط تبلیغ نکنید تو تایپیکک م، هر سوره ایی بگین خوندم حتم قران هرروز ۲٠٠ایه میخونم نمازمم سروقت اما هیچی نمبشههه حتی کار هم واسم جور نمیشخ قشنگ عین یخ انسان مرده ام، انگار تو قبر خوابیدم ولی نفس میکشم این تایپیکمو زدم چون حالم خیلی بده خیلی بد انگار خدا واسه من نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ازدواج خیلی خیلی به دوچیز بستگی داره اولی تلاش خودت دومی موقعیت اجتماعی خودت وخانواده ات با توجه به سن شما وخواهرتون نمیتونید انتظار داشته باشید مثل دخترهای ۲۵ ساله خواستگار براتون بیاد به نظر من بهش فکر نکنید شاید اتفاق بیفته یا نهایت به کسی بسپارید تا سمارو به کسی معرفی کنه از این واسطه ایها

عزیزم خیچ بخت بستن و چیزای دیگه ای در کار نیست ....باید خودتون از یه جایی شروع کنید ...سعی کنید با ی ...

نه خوب اخه دو شخص گفتن هردو هم خواهر طرف بودن گفتنواستون زدن بحث الان نیست خیلی سال پیش