2821
2789

دردم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

مومیایی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز یک سناریو

عابر بی سایه

عبور از غبار

نازکترین حریر نوازش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

راز یک سناریو 👈داستان یه مردی که فکر میکنه بچه دار نمیشه ولی یه اتفاقی میفته که...

سوخته دامانم 👈 یه خانومی که شوهرش بهش خیانت کرده و ترکش کرده و اون مونده یکی از اقوام دورش نصف صورت و بدنش سوخته قیافه ی ...

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))

بستگی داره اگه عاشقانه جونی میخوای نمیدونم

اما اگه میخوای یه اثر درست درمون باشه که یه چیزی به معلوماتت اضافه کنه و روون باشه  هزار خورشید تابان 

و بادبادک باز  قشنگه 

رمان جان شیعه  اهل سنت   خیلی عالیه   یه دختر اهل تسنن عاشق  پسر شیعه میشه و در این بین اتفاقات بسیاری  رخ میده

رمان پانتی بنتی   هنوز دارم میخونمش

مهرو مهتاب

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
میشه یه خلاصه ازشون بگین؟ 

مومیای خیلی قشنگه ! .خیلی وقت پیش خوندمش ممکنه بعضی جاهاشو اشتباه بگم 

راجب دختری که نامزد داره و میخوان ازدواج کنن ولی پول ندارن و وضع پسره خوب نیست .دختره تو یک شرکتی شروع بکار میکنه فک کنم 

بعد از شرکت دزدی میکنه و صاحابش میفهمه و مجبورش میکنه .........

بعد از چند سال که این قصه ها تموم شدن 

دختره به خارج از کشور پیش داداشش سفر میکنه و اونجا با یک مرد خارجی که دوست داداششه آشنا میشه 

پاتریک .... 

خیلی خیلی قشنگه ! حتما بخونش حتما 

قتل کیارش و شاه شطرنج قتل کیارش راجب دختریه که خانوادش سرایدار یه خانواده ی پولدارن و اون از بچگیش عاشق پسر کوچیکه این خانوادس ولی پسره با یکی دیه نامزد میکنه ولی ماجرای اصلی داستان جایی شروع میشه که تو مهمونی بزرگ این خانواده همون پسره تو خونه ی سرایداری کشته میشه و دختررو دستگیر میکنن و... واینکه پسر بزرگه اون خانوادم عاشق این دخترس😂کلا حرفه ای و قشنگ بود 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز