2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنها شغلیه کهچندسالیه به بهونه های مختلف تو خونه ای ولی حقوق داری شاید بیشترین دلیلش اینه😂یکم شوخی ...

عزیزم من معلم هستم حتی اگر شوخی هم کردین ولی واقعا جالب نیست این بهانه رو من مسببش نبودم از جمله کرونا ، جنگ ، اغتشاش ، آلودگی هوا ....شما حاضرین بچه تون رو در شرایط جنگ یا بیاری همه گیر بفرستین مدرسه ؟؟ اگر حاضرین باور کنید من از خدامه بیام و حضوری درس بدم که نصف حقوقم نره پای نت .... مشکلات دیگه ش که بماند چرا یک بتر برای همیشه به این فکر نمیکنید مسبب این تعطیلی ها من معلم نیستم که تصمیم بگیرم تعطیل باشم یانه چرا از مسئولین گلایه ندارین که نمیتونن آلودگی رو کنترل کنن یا انرژی رو تامین کنن تا مدارس و آموزش به این روز نیفته .... دوران کرونا و جنگ هم عزیز دلم همه ی کارمندان تعطیل و دور کار بودن موقع آلودگی خیلی از کارمندان دور کار و ساعت کاری شون کم میشه ولی متاسفانه تعطیلات معلمین شده بوق و کرنا و سوژه ....حکایت دومن عیدی دولت به معلمین که توی صدتا کانال خبری اعلام میکنن و شبکه خبر زیر نویس میکنن که به معلمین عیدی دادیم ولی از عیدی 10 و 15 میلیونی کارمندان دیگه اصلا و ابدا صحبتی نمیشه همین الان خبرا رو چک کنید هفته ای که گذشت به خاطر آلودگی هوا ناشی از ریز گردها خیلی از شهرها ادارات شون تعطیل شد ولی هیچکس نفهمید......عزیزجان لحن بنده رو تند و بی ادبی برداشت نکنید صرفا درد دل بود icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فک کردی بیرون چخبره؟ خواهر بیچارم تو فروشگاه کار میکنه از ۹تا ۵ سرکاره حقوقش ۱۵ تومنه بعد هر وقت میا ...

من منظورم به نسبت درس خوندن در رشته های دیگه هست و استخدام شدن در مراکز دولتی ،

من یه دوستی دارم مالیات استخدام شد ماهی ۸۰ میگیره

مثلا دامادمون فوریته ۴۰ میگیره

یا خودم کارمند اداریم ۵۰ میگیرم

فرهنگی به نسبت درس و ازمونشون هیچی بهشون نمیدن نه رفاهیاتی دارن نه اضافه کاری نه هیچی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
ببخشید عزیز میتونم ترازتون بپرسم؟ منطقه ۳ بودید تراز نهایی و تراز اختصاصی کنکور منظورمه

منطقه 2 بودم

ترازم دقیق یادم نیست با مصاحبه 8000 و خورده ای شدم

معدلمم میانگین 17 شد فک کنم

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

اصلاااا ارزشی نداره باور کنینشوهرم فرهنگیه خودم کارمند حداقل اگر کارمند بود الان ۶ تومن حقوقش بود نه ...

بله منم فرهنگی هستم و میدونم چقدر حقوقش افتضاح عزیزم ولی متاسفانه الان خیلی از رشته های خروجی از دانشگاه بیکار هستن انگار توی ایران اصلا کاری براشون تعریف نشده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من منظورم به نسبت درس خوندن در رشته های دیگه هست و استخدام شدن در مراکز دولتی ، من یه دوستی دارم مال ...

کارمند کدوم اداره هستید شما؟

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

منطقه 2 بودم ترازم دقیق یادم نیست با مصاحبه 8000 و خورده ای شدممعدلمم میانگین 17 شد فک کنم

اها من منطقه ۳ هستم شاید قبولی راحت باشه بنظرتون با تراز اختصاصی کنکور مثلا ۶۵۰۰ اینا ولی اون دوتا درس تخصصی فرهنگیان بالا بزنم دعوت به مصاحبه میشم؟

عزیزم من معلم هستم حتی اگر شوخی هم کردین ولی واقعا جالب نیست این بهانه رو من مسببش نبودم از جمله کرو ...

بله واقعا ما ها با بی انصافی تماااام قضاوت میشیم ،من توی این مدت مجازی دیگه چشم برام نمونده

خداروشکر واسه منم دعا کنید مشکل مون حل شه البته ای پسرم که گفتم خونه و ماشین داره ها خودمم خانوادم ...

ایشالا اگر خیر داره براتون اتفاق بیفته ... اگر خودتون شاغل بشین و یا همسرتون در کنار شغلش شغلی دیگه داشته باشه خوبه

کارمند کدوم اداره هستید شما؟

ببخشید نمیتونم تو سایت بگم ... یکی از همین جاهای حساس دیگه خودت حدس بزن

اها من منطقه ۳ هستم شاید قبولی راحت باشه بنظرتون با تراز اختصاصی کنکور مثلا ۶۵۰۰ اینا ولی اون دوتا ...

اره بابا دعوت میشی سختیش تو مصاحبس چون چندبرابر ظرفیت دعوت میکنن تراز 5000 هم داشتیم

بالاخره شد اونیکه میخواستم...